UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

DB Schenker

DB Schenker on maailman­laajuinen kuljetus- ja logistiikka­palveluiden tarjoaja, joka tarjoaa verkkokaupalle monenlaisia ratkaisuja toimituksiin ja varastointiin.

Poistuva
Uusi
Tulossa
DB Schenker

Monipuoliset toimitukset valmiina pakettina

MyCashflow'n DB Schenker -laajennuksen avulla siirrät lähetystesi tiedot sähköisesti kuljetusyhtiölle ja tulostat toimituksille viivakoodilliset osoitekortit suoraan verkkokaupan hallinnasta.

DB Schenker noutopiste

Noutopiste

DB Schenkerin noutopiste sopii alle 20 kg:n kolleille, jotka toimitetaan asiakkaasi kassalla valitsemaan DB Schenkerin nouto­pisteeseen. Vie pakettisi  tai sovi vakio­noudosta DB Schenkerin kanssa. Paketti toimitetaan valittuun nouto­pisteeseen, josta se luovutetaan lähetys­tunnusta ja henkilöllisyys­todistusta vastaan. Palautukset hoituvat vaivattomasti alku­peräisellä lähetys­tunnisteella.

Pakettipalvelut

DB SCHENKERparcel -pakettipalvelu on oikea ratkaisu alle 30 kg:n paketeille, jotka toimitetaan asiakkaan työpaikalle tai vaikkapa kotiin. Pakettisi noudetaan valitsemastasi nouto-osoitteesta ja toimitetaan kuittausta vastaan asiakkaasi valitsemaan toimitusosoitteeseen. Tee palautuksia varten oma kuljetustilaus.

Hinnat ja saatavuus

Laajennuksen käyttö on maksutonta. DB Schenkerin hinnat toimituksille alkaen 4,20 €/paketti. Pyydä tarjous tai kysy lisää.

DB Schenker -laajennus on saatavilla MyCashflow Basic, Advanced, Pro ja Enterprise -paketteihin.

Toimitusaika

DB Schenker toimittaa noutamansa paketit 1-3 arkipäivässä ja noutopisteeseen lähetettäväksi jätetyt paketit 2-5 arkipäivässä.

Seuranta

Voit seurata lähetystesi kulkua helposti netissä:

Lisätietoa

Pakkaa lähetyksesi hyvin (ks. pakkausohjeet) ja huolehdi, että sen päällä on viivakoodillinen osoitelappu.

DB Schenkerin noutopisteeseen toimitettu lähetys palautetaan takaisin lähettäjälle, jos sitä ei noudeta 14 vuorokauden kuluessa.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Tee DB Schenkerin kanssa kuljetussopimus
    Pyydä tarjous tai kysy lisää

  3. Aktivoi DB Schenker -laajennus verkkokauppasi hallinnassa käyttäen DB Schenkeriltä saamiasi tunnuksia

  4. Lisää toimitustavat ja hinnoittele toimituskulut

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme DB Schenker.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että DB Schenker tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.