Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Flashnode

Flashnoden avulla voit helposti liittää verkko­kauppasi kirjan­pitoon, laskutus­ohjelmistoon tai varaston­hallintaan – ja näin tehostaa liiketoimintaasi automatisoimalla ohjelmistojen välisiä tiedonsiirtoa.

Sujuvampi laskutus ja kirjanpito – ja varasto ajan tasalla

Suomalaisten verkkokauppojen tehottomat toimintatavat aiheuttavat turhaa työtä arviolta 100 miljoonan euron arvosta. Automatisoimalla tiedonsiirtoa tehostat liiketoimintaasi ja poistat verkkokauppasi arjesta toistuvia työvaiheita, joiden tekeminen käsityönä on hukkaan heitettyä aikaa.

Flashnode tarjoaa verkkokauppiaalle monia etuja:

 • Maksutilitykset siirtyvät automatisoidusti oikein kirjanpitoon, mikä vähentää kirjanpitoon tarvittavaa käsityön määrää sekä kirjanpitokustannuksia.
 • Verkkokaupan laskut siirtyvät automatisoidusti taloushallinto-ohjelmistoon, minkä ansiosta et joudu näpyttelemään laskuja tuplana.
 • Tuotesaldot päivittyvät automaattisesti aina kun verkkokaupan varastoon lisätään tai sieltä myydään tuotteita – ja näin vältyt ylimyynneiltä.
 • Tuotetiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti, jolloin tuotteiden perustiedot, kuten arvonlisäveroprosentit ja hinnat ovat aina yhtäläiset eri ohjelmistoissa. Näin minimoit virheet perustiedoissa ja voit sen sijaan keskittyä myyvien tuotekuvausten kirjoittamiseen.

Näin tilaat

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

 2. Tilaa palvelu Flashnodelta tai pyydä yhteydenottoa laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella. Integraation saat käyttöösi kevyesti alk. 129 €/kk (ks. Flashnoden hinnasto. Voit aloitaa automatisoimalla isoimman aikasyöpön ja poistaa muita käsitöitä sitä mukaa, kun sinulle sopii.

 3. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa.

Käyttöönotto

 1. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa.
 2. Ota palvelu käyttöön laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella, jolloin kaikki rajapintayhteyden vaatimat tiedot välitetään Flashnodelle.
 3. Kun yhteys on muodostettu ja tiedonsiirto automatisoitu, voit rauhassa keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

MultiSafepayn kilpailukykyiset hinnat MyCashflow-verkkokaupassa

Kiinteät maksut

Maksukohtainen kulu* 0,10 €
Maksun palautus 0,19 €
Tilitysmaksu 0,50 €

*Huom. Maksukohtainen kulu lisätään jokaiseen maksutapahtumaan

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
 • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku