UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

Flashnode

Flashnoden avulla voit helposti liittää verkko­kauppasi kirjan­pitoon, laskutus­ohjelmistoon tai varaston­hallintaan – ja näin tehostaa liiketoimintaasi automatisoimalla ohjelmistojen välisiä tiedonsiirtoa.

Poistuva
Uusi
Tulossa
Flashnode

Sujuvampi laskutus ja kirjanpito – ja varasto ajan tasalla

Suomalaisten verkkokauppojen tehottomat toimintatavat aiheuttavat turhaa työtä arviolta 100 miljoonan euron arvosta. Automatisoimalla tiedonsiirtoa tehostat liiketoimintaasi ja poistat verkkokauppasi arjesta toistuvia työvaiheita, joiden tekeminen käsityönä on hukkaan heitettyä aikaa.

Flashnode tarjoaa verkkokauppiaalle monia etuja:

  • Maksutilitykset siirtyvät automatisoidusti oikein kirjanpitoon, mikä vähentää kirjanpitoon tarvittavaa käsityön määrää sekä kirjanpitokustannuksia.
  • Verkkokaupan laskut siirtyvät automatisoidusti taloushallinto-ohjelmistoon, minkä ansiosta et joudu näpyttelemään laskuja tuplana.
  • Tuotesaldot päivittyvät automaattisesti aina kun verkkokaupan varastoon lisätään tai sieltä myydään tuotteita – ja näin vältyt ylimyynneiltä.
  • Tuotetiedot siirtyvät ohjelmistojen välillä automaattisesti, jolloin tuotteiden perustiedot, kuten arvonlisäveroprosentit ja hinnat ovat aina yhtäläiset eri ohjelmistoissa. Näin minimoit virheet perustiedoissa ja voit sen sijaan keskittyä myyvien tuotekuvausten kirjoittamiseen.

Näin tilaat

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Tilaa palvelu Flashnodelta tai pyydä yhteydenottoa laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella. Integraation saat käyttöösi kevyesti alk. 129 €/kk (ks. Flashnoden hinnasto. Voit aloitaa automatisoimalla isoimman aikasyöpön ja poistaa muita käsitöitä sitä mukaa, kun sinulle sopii.

  3. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa.

Käyttöönotto

  1. Aktivoi Flashnode-laajennus verkkokauppasi hallinnassa.
  2. Ota palvelu käyttöön laajennuksen asetuksista löytyvällä lomakkeella, jolloin kaikki rajapintayhteyden vaatimat tiedot välitetään Flashnodelle.
  3. Kun yhteys on muodostettu ja tiedonsiirto automatisoitu, voit rauhassa keskittyä tärkeämpiin asioihin.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.