GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka kuljettaa Euroopan verkostossaan vuosittain noin 440 miljoonaa pakettia.

Toimitukset Eurooppaan nopeasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti

GLS:n tavoitteena on tarjota helppo ja kilpailukykyinen kuljetusratkaisu kaiken kokoisille verkkokauppa-asiakkaille oli verkkokauppasi sitten vientikaupan konkari tai vasta kokeilemassa verkkokauppasi toiminnan laajentamista Suomen ulkopuolelle.

EU-alueella tavoitat GLS:n kautta noin 500 miljoonan kuluttajan markkinat lähes yhtä helposti kuin kotimaassa. GLS neuvoo myös ulkomaan verkkokaupan aloitukseen liittyvissä käytännön kysymyksissä.

Kattavan kotiinkuljetusverkoston lisäksi asiakkaitasi palvelevat kymmenet tuhannet noutopisteet eri puolilla Eurooppaa. Paketin kuljetus Suomesta Euroopan kohteisiin tai päinvastoin vie usein vain muutaman päivän.  EuroBusinessParcel -paketin toimitusaika Itämeren maihin on 1-4 päivää ja muihin Euroopan maihin vain 3-6 päivää*. Asiakkaasi voivat seurata toimitusprosessia GLS:n sivuilla koko toimituksen ajan.

GLS:n laatusertifiointi takaa tasaisen laadun ja säännölliset toimitusajat kaikissa GLS-jäsenmaissa.

Lisätietoja saat GLS:n sivuilta tai myynnistä.

*Toimitusaika Etelä-Suomesta

Näin tilaat

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Pyydä tarjous kuljetuspalveluista GLS:n myynnistä tai hyödynnä Shipit-palvelun valmiiksi neuvoteltuja edullisia lähetyshintoja

Käyttöönotto

GLS Euro Business Parcel on käytettävissä Shipit ja nShift eCom PRO -palveluiden kautta.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku