Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka tunnetaan korkealaatuisesta palvelustaan, kilpailukykyisistä hinnoistaan ja täsmällisistä toimitusajoistaan. MyCashflow'n GLS-laajennuksen avulla voit hyödyntää yhtiön tarjoamia nopeita ja edullisia kuljetuksia koko Euroopan alueella.

GLS toimittaa paketit ulkomaille – nopeasti ja luotettavasti

GLS:n tavoitteena on tarjota helppo ja kilpailukykyinen kuljetusratkaisu kaiken kokoisille verkkokauppa-asiakkaille – olipa kyseessä vientikaupan konkari tai verkkokauppa, joka vasta kokeilee toiminnan laajentamista Suomen ulkopuolelle.

EU-alueella verkkokauppa tavoittaa GLS:n avulla noin 500 miljoonan kuluttajan markkinat – lähes yhtä helposti kuin kotimaassa.

Kattavan kotiinkuljetusverkoston lisäksi asiakkaita palvelevat kymmenet tuhannet noutopisteet eri puolilla mannerta. Paketin kuljetus Suomesta Euroopan kohteisiin vie tavallisesti vain muutaman päivän.  

GLS:n laatusertifiointi takaa tasaisen laadun ja täsmälliset toimitusajat kaikissa GLS-jäsenmaissa. GLS neuvoo myös ulkomaan verkkokaupan aloitukseen liittyvissä käytännön kysymyksissä. Lisätietoja palvelusta saat GLS:n sivuilta tai myynnistämme.

*Toimitusaika Etelä-Suomesta.

EuroBusinessParcel -toimitustavalla paketit Eurooppaan

MyCashflow’n GLS-laajennuksen avulla voit hyödyntää GLS:n EuroBusinessParcel-toimitustapaa, joka toimittaa paketit nopeasti ja luotettavasti kotimaahan, EU-alueelle ja muualle Eurooppaan. 

EuroBusinessParcelin normaalit toimitusajat Suomen lähialueille, kuten Ruotsiin ja Baltiaan ovat 1-3 arkipäivää. Muualle Eurooppaan toimitus tapahtuu tavallisesti 3-5 työpäivän kuluessa. Toimitustapa sisältää jatkuvan pakettiseurannan, joka toimii monissa EU-maissa reaaliajassa.

Tulosta osoitekortit ja palautuskortit verkkokaupan hallinnasta

Tulosta GLS:n osoitekortit kätevästi oman verkkokaupan hallinnasta. Voit valita tulostettavan osoitekortin koon useista eri vaihtoehdoista toimitustavan asetuksissa. Mahdollisia asiakaspalautuksia varten palvelu voi luoda palautuskortin tulostettavaksi yhdessä GLS-osoitekortin kanssa.

Sähköinen tullaus helpottaa logistiikkaa

MyCashflow'n GLS-laajennus sisältää tuen automaattiselle sähköiselle tullaukselle. Lähettäessäsi tilauksia tullausta vaativiin maihin sinun ei tarvitse tulostaa tullidokumentteja ja liittää niitä pakkaukseen, vaan MyCashflow välittää tiedot automaattisesti GLS:n järjestelmään. Lue lisää.

Hinnasto

MyCashflow'n GLS-laajennuksen käyttö on maksutonta. GLS veloittaa toimituksista sopimuksen mukaan.

Käyttöönotto

GLS on käytettävissä MyCashflow-verkkokauppapalvelussa suoran integraation kautta.

1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa.

2. Pyydä tarjous kuljetuspalveluista GLS:n myynnistä. Sopimuksen tekemisen jälkeen saat GLS:ltä tunnukset palveluun.

3. Aktivoi GLS-laajennus verkkokaupan hallinnan sivulla Asetukset > Toimitustavat > Lisää toimitustapa. Syötä GLS:ltä saamasi tunnukset laajennuksen asetuksiin.

Lue tarkemmat ohjeet laajennuksen käyttöönottoon.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku