UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

GLS

GLS on Euroopan pakettikuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, joka kuljettaa Euroopan verkostossaan vuosittain noin 440 miljoonaa pakettia.

Poistuva
Uusi
Tulossa
GLS

Toimitukset Eurooppaan nopeasti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti

GLS:n tavoitteena on tarjota helppo ja kilpailukykyinen kuljetusratkaisu kaiken kokoisille verkkokauppa-asiakkaille oli verkkokauppasi sitten vientikaupan konkari tai vasta kokeilemassa verkkokauppasi toiminnan laajentamista Suomen ulkopuolelle.

EU-alueella tavoitat GLS:n kautta noin 500 miljoonan kuluttajan markkinat lähes yhtä helposti kuin kotimaassa. GLS neuvoo myös ulkomaan verkkokaupan aloitukseen liittyvissä käytännön kysymyksissä.

Kattavan kotiinkuljetusverkoston lisäksi asiakkaitasi palvelevat kymmenet tuhannet noutopisteet eri puolilla Eurooppaa. Paketin kuljetus Suomesta Euroopan kohteisiin tai päinvastoin vie usein vain muutaman päivän.  EuroBusinessParcel -paketin toimitusaika Itämeren maihin on 1-4 päivää ja muihin Euroopan maihin vain 3-6 päivää*. Asiakkaasi voivat seurata toimitusprosessia GLS:n sivuilla koko toimituksen ajan.

GLS:n laatusertifiointi takaa tasaisen laadun ja säännölliset toimitusajat kaikissa GLS-jäsenmaissa.

Lisätietoja saat GLS:n sivuilta tai myynnistä.

*Toimitusaika Etelä-Suomesta

Näin tilaat

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Pyydä tarjous kuljetuspalveluista GLS:n myynnistä tai hyödynnä Shipit-palvelun valmiiksi neuvoteltuja edullisia lähetyshintoja

Käyttöönotto

GLS Euro Business Parcel on käytettävissä Shipit ja Unifaun eCom PRO -palveluiden kautta.

MyCashflow myynti

Kysy lisää myynnistämme!

Myyntimme auttaa juuri sinun tarpeisiisi sopivimpien palveluiden valinnassa ja kertoo mielellään lisää MyCashflow'hun liitettävistä palveluista ja integraatioista.

Tavoitat myyntimme parhaiten arkisin virka-aikaan numerosta 020 741 7671.
Voit lähettää kysymyksesi myös sähköpostitse osoitteeseen myynti@mycashflow.fi. Autamme mielellämme!

OTA YHTEYTTÄ

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.