Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Google Ads

Google Ads on maailman suurin verkkomainosjärjestelmä, jonka kautta voit ostaa mainoksiasi Google-hakutulosten yhteyteen sekä Googlen kumppanisivustoille.

Palvelun kuvaus

Google Ads -palvelu soveltuu erityisen hyvin verkkokaupan markkinointiin, koska tavoitat hyvin kohdennetuilla mainoksillasi ostopäätöstä tekeviä asiakkaita heidän etsiessään tuotteita Googlesta. Kilpailu suosituimmilla hakusanoilla on kovaa ja siten myös mainosten näkymiseen vaaditut budjetit voivat kasvaa suuriksi.

MyCashflow'n Google Ads -laajennus helpottaa markkinointisi seurantaa ja auttaa kohdistamaan budjettia tarkemmin hakusanoille, jotka tuottavat myyntiä. Laajennus lisää tilausvahvistus-sivulle skriptin, joka rekisteröi saapuneista tilauksen tietoja mainoskampanjan tulokseksi. Näet Ads-raportilla rinnakkain kampanjasi kustannukset, näyttö-, klikkaus- ja tilausmäärän sekä euromääräisen myynnin.

Hinnat ja saatavuus

Maksat mainonnasta Googlelle klikkauskohtaista (CPC) hintaa. Määrittelet itse korkeimman klikkihinnan sekä budjetin, jota ei saa ylittää.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Rekisteröidy Google Adsiin. Tarvittaessa saat apua Googlen Ads-tuesta.
  3. Aktivoi Google Ads -laajennus ja täytä asetukset ohjeen mukaan
  4. Tee testiosto Google-mainoksesi kautta ja tarkista, että myynti näkyy Ads-kampanjan tuloksena

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku