Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Google Analytics

Google Analytics on monipuolinen ohjelmisto verkkokaupan kävijäliikenteen, markkinointitoimenpiteiden ja myynnin seuraamiseen. Uuden Google Analytics 4 -version avulla saat entistä tarkempaa tietoa kävijöiden ja asiakkaiden liikkeistä verkkokaupan sisällä.

Kerää arvokasta tietoa verkkokauppasi kävijöistä

Google Analytics on ilmainen verkkosivujen kävijäseurantaan tarkoitettu ohjelmisto, jonka avulla saat tärkeää tietoa verkkokauppasi kävijöistä ja heidän asioinnistaan kaupassa. Samalla ohjelmistolla voit seurata myös Google Ads -kampanjoidesi tuloksia.

Analysoi ja kehitä datan avulla

Google Analyticsin avulla tiedät, millä hakusanoilla ja miltä sivustoilta kävijät ovat verkkokauppaasi saapuneet. Saatujen tietojen avulla voit optimoida verkkokauppasi sisältöä ja kasvattaa kävijämääriä.

Google Analytics tallentaa myös verkkokauppasi ostotapahtumat, joten ohjelmiston raporteista saat selville esimerkiksi sen, mitä hakusanaa käyttäen ostanut asiakas on saapunut kauppaasi tai mitkä Google Ads-mainokset ovat tuoneet eniten myyntiä.

Uusi Google Analytics 4 on entistäkin tarkempi

Uusi Google Analytics 4 (GA4) on entistä kehittyneempi analysointityökalu, jonka avulla opit tuntemaan asiakkaasi ja heidän ostopolkunsa aikaisempaa tarkemmin – ja näin tehostamaan verkkokauppasi markkinointia tuloksellisempaan suuntaan. GA4:ssa laitteiden välinen seuranta, tekoälyn hyödyntäminen ja datan visualisointi ovat viety uudelle tasolle.

Google Analytics & Google Ads

AdWords-käyttäjille Google Analytics antaa tärkeää tietoa kampanjoiden tuomasta liikenteestä sekä siitä, mikä kampanja on tuottanut parhaiten. Google Ads -tilin liittäminen Google Analyticsiin on helppoa.

Tehostettu verkkokaupan seuranta

Tehostetun verkkokaupan seurannan avulla saat tarkempaa tietoa verkkokauppasi toiminnasta: sen avulla näet, mitä tapahtuu ennen varsinaista ostotapahtumaa. Tehostettu verkkokaupan seuranta raportoi esimerkiksi tuotteiden katselukerrat ja tuotteiden lisäykset ostoskoriin, ja tarjoaa näin arvokasta tietoa myyntiputken kehittämiseen.

Tehostetun verkkokaupan seuranta raportoi myös tilausputken eri vaiheet, jolloin näet helposti, missä tilausprosessin vaiheessa on kehitettävää.

Tuoteluettelon tehokkuus -raportista näet tuotteidesi näyttökerrat ja tuoteluottelokohtaiset klikkaukset. Sen avulla voit myös verrata esimerkiksi etusivunäkymän tuoteluettelon tehokkuutta kategorialistaukseen tuoteluetteloon.

Sisäiset mainoskampanjat -raportista saat tietoa kaupassa näytetyistä bannereista. Raportista näet eri bannereiden keräämät klikkaukset, jolloin tiedät millainen mainosbanneri ja missä paikassa toimii parhaiten.

Hinnat

Google Analytics ja MyCashflow’n Google Analytics 4-laajennus ovat maksuttomia palveluita.

Saatavuus

Google Analytics 4 -laajennus on saatavilla kaikkiin maksullisiin MyCashflow-verkkokauppapaketteihin.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa.

  2. Rekisteröidy Google Analyticsin käyttäjäksi.

  3. Poimi palvelusta verkkokauppasi analytiikkaprofiilin seurantatunnus.

  4. Aktivoi Google Analytics 4 -laajennus verkkokauppasi hallinnasta ja lisää seurantatunnus laajennuksen asetuksiin.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku