UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

Google Tag Manager

Google Tag Manager on tagien hallintajärjestelmä, jonka avulla voit hallita verkkokauppasi seurantaskriptejä keskitetyn hallintatyökalun alla.

Poistuva
Uusi
Tulossa
Google Tag Manager

Hallitse kauppasi seuranta- ja konversiotageja helpommin

Google Tag Managerin avulla esimerkiksi kauppasi kävijöiden analysointiin ja markkinoinnin mittaamiseen tarkoitettujen seurantatagien ja koodinpätkien asentaminen ja päivittäminen onnistuu käyttöliittymän kautta sen sijaan, että muokkaisit verkkokauppasi koodia.

Google Tag Manager -laajennuksen avulla asennat helposti säilötagin kauppasi kaikille sivuille, jonka jälkeen voit lisätä säilöön muita tarvitsemiasi tageja suoraan Google Tag Managerin verkkosovelluksesta.

Palvelu nopeuttaa ja helpottaa tagien päivittämistä, lisäämistä ja hallintaa, sillä sinun ei tarvitse muokata koodia lisätäksesi esimerkiksi uuden uudelleenmarkkinointitagin, vaan voit lisätä tagin luomaasi säilöön (container) Google Tag Managerin hallinnassa, jolloin se on käytettävissä kaupassasi ja laukaistavissa esimerkiksi haluamillasi sivuilla.

Tagien käynnistämistä hallitaan Google Tag Managerissa erilaisten triggereiden avulla. Voit esimerkiksi määritellä url-perusteisia tageja, jotka laukaistaan kaikilla kauppasi sivuilla tai konversiotageja, jotka laukaistaan vain tilauksen kiitos-sivulla.

Google Tag Managerin verkkosovelluksessa voit määritellä myös erilaisia muuttujia (variables), joiden avulla voit luoda esimerkiksi tageja, jotka raportoivat Google Analytics -seurantaan tapahtumia (events) esimerkisi tiettyjen linkkielementtien klikkaukset tai lomakkeiden lähetykset.

Hinnat, saatavuus ja käyttöönotto

Hinnat

Google Tag Manager -palvelu ja -laajennus ovat ilmaisia palveluita.

Saatavuus

Laajennus on saatavilla kaikkiin maksullisiin MyCashflow-verkkokauppapaketteihin.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Luo Google Tag Manager -tili ja lisää palveluun uusi säilö (container) verkkokauppaasi varten

  3. Aktivoi Google Tag Manager -laajennus verkkokauppasi hallinnassa

  4. Syötä luomasi säilön (container) tunnus laajennuksen asetuksiin

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet ›

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.