Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Kumppanuus­markkinointi

Lisää verkkokauppasi liikennettä ja myyntiä kumppanuusmarkkinoinnin avulla. Kumppaneina toimivat sisällöntuottajat ohjaavat potentiaalisia asiakkaita verkkokauppaasi ja saavat myynneistä sovitun komission. Kumppanuusmarkkinointi-laajennuksella voit luoda suosittelukoodeja ja seurata niiden käyttöä, mikä auttaa lisäämään myyntiä vaikuttajayhteistyön avulla.

Kumppanuusmarkkinoinnin hyödyt verkkokaupassa

Kumppanuusmarkkinointi tarjoaa tehokkaan tavan lisätä verkkokaupan myyntiä ja näkyvyyttä kustannustehokkaasti. Kumppanit, kuten sisällöntuottajat ja sosiaalisen median vaikuttajat tuovat liikennettä ja parantavat verkkokaupan tunnettuutta. Maksat vain toteutuneiden konversioiden perusteella, mikä tehostaa markkinointibudjetin käyttöä.

Kumppanuusmarkkinointi mahdollistaa pitkäaikaisten yhteistyösuhteiden rakentamisen, mikä voi johtaa jatkuvaan ja tasaisesti kasvavaan myyntiin. Kumppanit toimivat usein asiantuntijoina omilla aloillaan ja vahvistavat verkkokauppasi uskottavuutta ja luotettavuutta heidän seuraajiensa keskuudessa. Näin voit laajentaa asiakaskuntaasi tehokkaasti ja rakentaa kestäviä asiakassuhteita.

Lue lisää kumppanuusmarkkinoinnin eduista verkkokaupassa

Kumppanuusmarkkinointi-laajennus

Ota käyttöön MyCashflow’n Kumppanuusmarkkinointi-laajennus, jonka avulla pääset hyödyntämään tehokasta työkalua kumppanuusmarkkinointiin. Laajennuksen avulla voit lisätä uusia suosittelukoodeja helposti ja saada kattavia raportteja CSV-muodossa komissioiden laskemista varten. 

Laajennus säästää aikaa suosittelukoodien luomisessa ja raportoinnissa verrattuna esimerkiksi Google Analyticsin seurantaan ja tarjoaa tarkempia tuloksia. Voit määritellä yksilölliset suosittelukoodit julkaisijakohtaisesti, jolloin järjestelmä laskee automaattisesti suosittelukoodin kautta kirjautuneet myynnit ja konversiot.

Lue lisää Kumppanuusmarkkinointi-laajennuksesta.

Hinta

Kumppanuusmarkkinointi-laajennuksen hinta on 5 €/kk (alv 0%).

Käyttöönotto

Voit tilata laajennuksen käyttöösi MyCashflow'n asiakaspalvelun kautta – autamme mielellämme laajennuksen käyttöönotossa!

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku