Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Matkahuolto

Matkahuolto tarjoaa erittäin kilpailukykyisen kuljetuspalvelun verkkokauppiaalle, jonka toiminta edellyttää tuotteiden toimittamista kuluttajille ympäri maan.

Luotettavat ja nopeat pakettipalvelut verkkokauppiaille

Matkahuolto kuljettaa kaikki yrityksesi paketit asiakkaillesi nopeasti ja luotettavasti. Käytössäsi on kaikki yrityksesi tarvitsemat kuljetuspalvelut sekä koko maan kattava palvelupisteverkosto.

Yli 2000 palvelupisteen verkosto

Matkahuollon palveluverkostossa on tällä hetkellä yli 2000 palvelupistettä. Noutopisteiden täyttymistä seurataan päivittäin, niiden kapasiteettiä lisätään mahdollisuuksien mukaan ja uusia noutopisteitä avataan kasvaneen kysynnän myötä viikoittain. Verkosto kasvaa nopeasti erityisesti pakettiautomaateilla, mutta myös muilla noutopisteillä.

Matkahuollon verkosto on Suomen kattavin henkilökohtaista palvelua tarjoava noutopisteiden verkosto. Suomalaisista 83 % asuu alle kolmen kilometrin ja 60 % alle kilometrin päässä lähimmästä noutopisteestä.

Matkahuollon noutopisteinä palvelevat muun muassa sadat K-ruokakaupat ja R-kioskit. Lisäksi verkostoon kuuluu pakettiautomaatteja, Matkahuollon asiamiespisteitä ja Helsingin, Turun ja Tampereen päälinja-autoasemat. Valtaosa Matkahuollon noutopisteistä palvelee myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Nopeimmat toimitukset perillä tunneissa

Matkahuollon nopeiden toimitusten ansiosta voit tarjota verkkokauppasi asiakkaillesi lyhyempiä toimitusaikoja. Toimitukset ovat perillä parhaimmillaan jopa tunneissa. Nopeat toimitukset tehostavat toimitettujen tuotteiden lunastusta ja myötävaikuttavat tehokkaaseen varastokiertoon ja maksuliikenteeseen.

Tulosta osoitekortit suoraan hallinnasta

Tuotteidesi lähetystoiminta tehostuu ja helpottuu, kun voit tulostaa Matkahuollon kuljettamiin lähetyksiin tarvittavat osoitekortit suoraan verkkokaupan hallintatyökalusta.

100 % hiilineutraalit pakettikuljetukset Matkahuollosta

Auta verkkokauppasi asiakkaita valitsemaan hiilineutraali kuljetus.

Kerro verkkokauppasi asiakkaille, että valitsemalla Matkahuollon toimitustavaksi asiakas valitsee samalla 100 % hiilineutraalin kuljetuksen. Näin asiakkaasi voi vaikuttaa osaltaan ilmastotyöhön.

Hiilineutraaleista kuljetusvaihtoehdoista kerrot selkeimmin verkkokauppasi toimitustapoja kuvaavissa teksteissä sekä toimitustapaikonien avulla. Lataa toimitustapaikonit ja tekstit materiaalipankista ja lisää verkkokauppaasi.

Lataa ikonit ja tekstit Matkahuollon materiaalipankista

Matkahuollon materiaalipankki

Matkahuollon palvelupisteet

Matkahuollon paketit -sovellus

Laajennuksen tukemat toimitustavat

MyCashflow'n Matkahuolto-integraatiota kehitetään jatkuvasti asiakaspalautteiden perusteella. Otathan yhteyttä, jos tarvitset kuljetuspalveluita, joita ei vielä ole saatavilla.

Pakettipalvelut ja rahti kotimaahan

Lähellä-paketti
Kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.

XXS-paketti
Kustannustehokas toimitustapa pienikokoisille, alle 3 cm paksuille lähetyksille. Jaetaan pakettipisteeseen Lähellä-paketin tavoin.

XXS-luukkuunjakelu
Kustannustehokas toimitustapa pienikokoisille, alle 3 cm paksuille lähetyksille. Jaetaan vastaanottajan postiluukkuun tai -laatikkoon.

Kotijakelu
Kotiintoimitusaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Turvallinen luovutus ilman fyysistä kontaktia.

Jakopaketti
Kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle seuraavana arkipäivänä klo 8-16 ilman erillistä ilmoitusta. Soveltuu erityisesti yritysasiakkaille.

Lavarahti
Painaville ja isokokoisille lähetyksille. Noudetaan lähettäjältä ja toimitetaan suoraan vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän aikana.

Paketit ulkomaille

Ulkomaan Lähellä-paketti
Paketti toimitetaan vastaanottajan noudettavaksi joko lähettäjän valitsemaan tai vastaanottajan osoitteen perusteella määritettyyn lähimpään noutopisteeseen

Ulkomaan Jakopaketti
Paketti jaetaan vastaanottajalle. Sisältää vähintään yhden jakeluyrityksen. Jakelukäytännöt vaihtelevat kohdemaittain. Lue lisää ›

Hinnat

Integraation käyttö on maksutonta, mutta vaatii aktiivisen kuljetussopimuksen Matkahuollon kanssa. Pyydä tarjous Matkahuollon myynnistä.

Lue lisää Matkahuollon palveluista verkkokaupoille ›

Saatavuus

Matkahuolto-integraatio on saatavilla MyCashflow Basic, Advanced, Pro ja Enterprise -paketteihin.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa.
  2. Tee sopimus Matkahuollon kanssa.
  3. Aktivoi Matkahuolto-laajennus verkkokauppasi hallinnasta toimitustavan luonnin yhteydestä.
  4. Syötä Matkahuollolta saamasi tunnukset laajennuksen asetuksiin.
  5. Lisää toimitustavat ja hinnoittele toimituskulut.

Lue myös Tarkemmat asennusohjeet.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku