Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

PayPal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voi maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta.

Vastaanota maksuja mistä tahansa

PayPal on johtava verkkomaksupalvelu, jonka maksut toimivat 190 maassa ympäri maailman. Jo yli 100 miljoonaa ihmistä käyttää PayPal-tiliä verkossa maksamiseen. Palvelu on ilmaisen rekisteröitymisen ja asennuksen jälkeen heti käytössä ja voit alkaa vastaanottamaan verkkomaksuja välittömästi.

Voit seurata maksuja reaaliaikaisesti PayPalin online-pohjaisella seurantajärjestelmällä. PayPal mahdollistaa maksujen tilitykset 24 eri valuutalla omalle pankkitilillesi lähes kaikkialla maailmassa.

Asiakkaasi voivat maksaa oman PayPal-tilinsä saldosta tai käyttämällä yleisimpiä luottokortteja. Maksaminen luottokortilla ei vaadi asiakkaalta rekisteröitymistä PayPalin asiakkaaksi.

 • Maksu PayPal tililtä
 • Visa, Visa Electron
 • MasterCard
 • American Express
 • UnionPay (Kiina)

Hinnat ja saatavuus

Maksuista veloitetaan 1,9 –3,4 % tilauksen summasta sekä kiinteä 0,35 € transaktiomaksu. Palvelussa ei ole aloitus- tai kuukausimaksuja.

Tilaus ja käyttöönotto

PayPal-maksujen vastaanottamista varten tarvitset verkkokaupallesi vähintään Premier-tason PayPal-tilin sekä PayPal REST -rajapintasovelluksen.

 1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
 2. Luo yrityksellesi Premier- tai Business-tason PayPal-tili
 3. Luo PayPal App -rajapintasovellus developer.paypal.com-sivustolla
 4. Luo uusi maksutapa verkkokauppasi hallinnassa ja valitse PayPal REST (live). Syötä saamasi tunnukset maksutavan asetuksiin
 5. Testaa maksutavan toimivuus

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
 • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku