PayPal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voi maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta.

Uusi
Tulossa
PayPal

Vastaanota maksuja mistä tahansa

PayPal on johtava verkkomaksupalvelu, jonka maksut toimivat 190 maassa ympäri maailman. Jo yli 100 miljoonaa ihmistä käyttää PayPal-tiliä verkossa maksamiseen. Palvelu on ilmaisen rekisteröitymisen ja asennuksen jälkeen heti käytössä ja voit alkaa vastaanottamaan verkkomaksuja välittömästi.

Voit seurata maksuja reaaliaikaisesti PayPalin online-pohjaisella seurantajärjestelmällä. PayPal mahdollistaa maksujen tilitykset 24 eri valuutalla omalle pankkitilillesi lähes kaikkialla maailmassa.

Asiakkaasi voivat maksaa oman PayPal-tilinsä saldosta tai käyttämällä yleisimpiä luottokortteja. Maksaminen luottokortilla ei vaadi asiakkaalta rekisteröitymistä PayPalin asiakkaaksi.

  • Maksu PayPal tililtä
  • Visa, Visa Electron
  • MasterCard
  • American Express
  • UnionPay (Kiina)

Hinnat ja saatavuus

Maksuista veloitetaan 1,9 –3,4 % tilauksen summasta sekä kiinteä 0,35 € transaktiomaksu. Palvelussa ei ole aloitus- tai kuukausimaksuja.

Tilaus ja käyttöönotto

PayPal-maksujen vastaanottamista varten tarvitset verkkokaupallesi vähintään Premier-tason PayPal-tilin sekä PayPal REST -rajapintasovelluksen.

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Luo yrityksellesi Premier- tai Business-tason PayPal-tili
  3. Luo PayPal App -rajapintasovellus developer.paypal.com-sivustolla
  4. Luo uusi maksutapa saamillasi tunnuksilla verkkokaupan hallinnassa
  5. Testaa

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.