UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

PayPal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voi maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta.

Poistuva
Uusi
Tulossa
PayPal

Vastaanota maksuja mistä tahansa

PayPal on johtava verkkomaksupalvelu, jonka maksut toimivat 190 maassa ympäri maailman. Jo yli 100 miljoonaa ihmistä käyttää PayPal-tiliä verkossa maksamiseen. Palvelu on ilmaisen rekisteröitymisen ja asennuksen jälkeen heti käytössä ja voit alkaa vastaanottamaan verkkomaksuja välittömästi.

Voit seurata maksuja reaaliaikaisesti PayPalin online-pohjaisella seurantajärjestelmällä. PayPal mahdollistaa maksujen tilitykset 24 eri valuutalla omalle pankkitilillesi lähes kaikkialla maailmassa.

Asiakkaasi voivat maksaa oman PayPal-tilinsä saldosta tai käyttämällä yleisimpiä luottokortteja. Maksaminen luottokortilla ei vaadi asiakkaalta rekisteröitymistä PayPalin asiakkaaksi.

  • Maksu PayPal tililtä
  • Visa, Visa Electron
  • MasterCard
  • American Express
  • UnionPay (Kiina)

Hinnat ja saatavuus

Maksuista veloitetaan 1,9 –3,4 % tilauksen summasta sekä kiinteä 0,35 € transaktiomaksu. Palvelussa ei ole aloitus- tai kuukausimaksuja.

Tilaus ja käyttöönotto

PayPal-maksujen vastaanottamista varten tarvitset verkkokaupallesi vähintään Premier-tason PayPal-tilin sekä PayPal REST -rajapintasovelluksen.

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Luo yrityksellesi Premier- tai Business-tason PayPal-tili
  3. Luo PayPal App -rajapintasovellus developer.paypal.com-sivustolla
  4. Luo uusi maksutapa saamillasi tunnuksilla verkkokaupan hallinnassa
  5. Testaa

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.