Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

PostNord

PostNord toimittaa paketit sekä yrityksille että kuluttaja-asiakkaille Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. MyCashflow'n PostNord-laajennuksen avulla verkkokaupan tuotteet voidaan toimittaa noutopisteisiin, pakettiautomaatteihin tai asiakkaasi kotiovelle saakka.

Nopeat toimitukset ja palautukset – sekä Suomeen että ulkomaille

PostNordin pakettipalvelut tarjoavat yrityksille lukuisia eri vaihtoehtoja sekä kotimaan että kansainvälisten lähetysten toimittamiseen.

Toimitukset kotiovelle

PostNord toimittaa paketit nopeasti ja luotettavasti kotiovelle saakka Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Toimitukset noutopisteisiin

PostNordin avulla verkkokauppasi paketit voidaan toimittaa nopeasti ja turvallisesti lähimpään palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. PostNordin noutopisteitä on Suomessa lähes 2 000, muissa Pohjoismaissa yli 8 000 ja muualla maailmassa noin 58 000 – yhteensä 28 eri maassa.

Tuotteiden helpot palautukset

PostNord Return Drop Off -palvelun ansiosta pakettien palauttaminen on verkkokauppasi asiakkaille helppoa ja nopeaa. Lisäksi sinä ja asiakkaasi voitte seurata palautusten etenemistä koko niiden matkan ajan. Lue lisää palvelusta ›

Noutopalvelu verkkokaupasta

PostNord-laajennus sisältää kätevän noutotilauspalvelun, jota hyödyntämällä PostNord käy noutamassa paketit kuljetettavaksi yrityksesi tiloista. Verkkokaupan hallinnasta tilattava noutopalvelu on saatavilla kaikkiin tilauksiin, joiden toimitustavaksi on valittu PostNordin toimituspalvelu.

Laajennuksen tukemat toimituspalvelut

PostNord MyPack Collect – paketit noutopisteisiin ja automaatteihin

Palvelun avulla paketti noudetaan halutusta sijainnista ja toimitetaan vastaanottajan lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. PostNord toimittaa lähetykset Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan kattavaa ja jatkuvasti kasvavaa noutopisteverkostoaan hyödyntäen.

Vastaanottaja saa ilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai mobiilisovelluksella, kun paketti on noudettavissa.

Toimituksen kulkua voit seurata helposti PostNordin asiakasportaalista tai verkkosivuilla. Asiakkaasi voi puolestaan seurata paketin kulkua mobiilisovelluksessa. Lue lisää ›

PostNord MyPack Home – paketit suoraan kotiin

PostNord MyPack Home -palvelu mahdollistaa pakettien lähettämisen yksityishenkilöille Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan – kätevästi ovelta ovelle. Palvelu tukee alle 35 kg painavia paketteja.

Vastaanottaja saa paketista ilmoituksen ja voi valita vaihtoehtoisista toimitustavoista ja -ajoista itselleen sopivimman.

Toimituksen kulkua voit seurata helposti PostNordin asiakasportaalista tai verkkosivuilta. Asiakkaasi voi puolestaan seurata paketin etenemistä mobiilisovelluksen kautta.

Lue lisää ›

PostNord Parcel – paketit yrityksiltä yrityksille

PostNord Parcel on palvelu pakettien lähettämiseen yrityksiltä yrityksille (B2B). Palvelu tavoittaa vastaanottajat kotimaassa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. 

PostNord Parcelin avulla pakettien toimittaminen onnistuu turvallisesti ovelta ovelle, sillä paketti noudetaan haluamastasi sijainnista ja toimitetaan suoraan vastaanottavalle yritykselle – kaikkina arkipäivinä.

Turvallisuuden ja hyvän palvelukokemuksen varmistamiseksi jokainen lähetys on seurattavissa koko sen matkan ajan. Palvelun kautta voi lähettää Pohjoismaiden sisällä alle 35 kg paketteja ja muualle Eurooppaan alle 31,5 kg paketteja.

Lue lisää ›

Hinnat ja saatavuus

Integraation käyttö on maksutonta, mutta vaatii kuljetussopimuksen PostNordin kanssa.

PostNord-integraatio on saatavilla MyCashflow Basic-, Advanced-, Pro- ja Enterprise -palvelupaketteihin.

Toimitusaika

PostNord toimittaa paketit Suomeen pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana osoitteesta riippuen. Toimitusaikalaskuri Suomen ulkopuolelle meneviin tilauksiin löytyy sivuilta postnord.fi

Seuranta

PostNord kotisivut ›
PostNord asiakasportaali ›

PostNord sovellus ›

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Liity PostNordin asiakkaaksi
  3. Lisää verkkokauppaasi uusi toimitustapa ja aktivoi PostNord -laajennus käyttäen PostNordilta saamaasi asiakasnumeroa
  4. Määritä toimitustavan asetukset ja hinnoittele toimituskulut

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet


Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku