UUTTA: MyCashflow Kassa on nyt saatavilla🔥

PostNord

PostNord toimittaa paketit sekä yrityksille että kuluttajille Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. MyCashflow'n PostNord-laajennuksen avulla verkkokaupan tuotteet voidaan toimittaa noutopisteisiin, pakettiautomaatteihin tai asiakkaasi kotiovelle saakka.

Poistuva
Uusi
Tulossa
PostNord

Nopeat toimitukset ja palautukset – myös kansainvälisille asiakkaille

PostNordin pakettipalvelut tarjoavat yrityksille lukuisia eri vaihtoehtoja sekä kotimaan että kansainvälisten lähetysten toimittamiseen.

Toimitukset kotiovelle

PostNord toimittaa verkkokauppasi paketit luotettavasti kotiovelle saakka Suomessa, Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa.

Toimitukset noutopisteisiin

PostNordin avulla verkkokauppasi paketit voidaan toimittaa nopeasti ja turvallisesti lähimpään palvelupisteeseen tai pakettiautomaattiin. PostNordin noutopisteitä on Suomessa lähes 2 000, muissa Pohjoismaissa yli 8 000 ja muualla maailmassa noin 58 000, yhteensä 28 eri maassa. Noutopisteverkosto kasvaa jatkuvasti muun muassa uusien pakettiautomaattien myötä.

tuotteiden helpot palautukset

PostNord Return Drop Off -palvelun ansiosta pakettien palauttaminen on verkkokauppasi asiakkaille helppoa ja nopeaa. Lisäksi sinä ja asiakkaasi voitte seurata palautusten etenemistä koko niiden matkan ajan. 

Lue lisää ›

Laajennuksen tukemat palvelut

PostNord MyPack Collect – Paketit noutopisteisiin ja automaatteihin

PostNord MyPack Collectin avulla paketti noudetaan luotasi ja toimitetaan vastaanottajien lähellä sijaitsevaan noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. PostNord toimittaa lähetykset Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan kattavan ja jatkuvasti kasvavan noutopisteverkoston ansiosta.

Vastaanottaja saa ilmoituksen tekstiviestillä, sähköpostilla tai mobiilisovelluksella, kun hänen pakettinsa on noudettavissa.

Toimituksen kulkua voit seurata helposti PostNordin asiakasportaalista tai verkkosivuilla. Asiakkaasi voi puolestaan seurata paketin kulkua mobiilisovelluksessa.

Lue lisää ›

PostNord MyPack Home – Paketit suoraan kotiin

PostNord MyPack Home mahdollistaa pakettien lähettämisen yksityishenkilöille Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan – kätevästi ovelta ovelle.

Vastaanottaja saa paketista ilmoituksen ja voi valita vaihtoehtoisista toimitusajoista itselleen sopivimman.

Toimituksen kulkua voit seurata helposti PostNordin asiakasportaalista tai verkkosivuilta. Asiakkaasi voi puolestaan seurata paketin kulkua mobiilisovelluksessa.

Lue lisää ›

Hinnat ja saatavuus

Integraation käyttö on maksutonta, mutta vaatii kuljetussopimuksen PostNordin kanssa.

PostNord-integraatio on saatavilla MyCashflow Basic-, Advanced-, Pro- ja Enterprise -palvelupaketteihin.

Toimitusaika

PostNord toimittaa paketit Suomeen pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana osoitteesta riippuen. Toimitusaikalaskuri Suomen ulkopuolelle meneviin tilauksiin löytyy sivuilta postnord.fi

Seuranta

PostNord kotisivut ›
PostNord asiakasportaali ›

PostNord sovellus ›

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Liity PostNordin asiakkaaksi
  3. Aktivoi PostNord -laajennus verkkokauppasi hallinnassa käyttäen PostNordilta saamaasi asiakasnumeroa
  4. Lisää toimitustavat ja hinnoittele toimituskulut

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme PostNord.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että PostNord tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.