Ropo 24

MyCashflow sisältää integraation Ropo 24 -palveluun, jonka avulla verkkokaupan asiakas voi maksaa tilauksensa kätevästi laskulla. Ropo 24 -palvelu hallinnoi laskut koko niiden elinkaaren ajan, aina laskujen välittämisestä maksuvalvontaan ja laskujen perintään saakka. Automatisoitu palvelu säästää aikaa ja helpottaa verkkokauppiaan arkea.

Ropo 24 tekee laskuttamisesta helpompaa

Ropo Capital yrityksenä

Ropo 24 -palvelusta vastaava Ropo Capital on Suomen johtava laskun elinkaaripalveluiden tarjoaja, joka välittää jo joka kuudennen laskun Suomessa.

Ropo Capital on uudistanut laskutukseen liittyviä käytäntöjä teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen dataan perustuvalla palvelukokonaisuudellaan.

Ropo Capitalin yhden palveluntarjoajan mallilla verkkokauppias saa täyden näkyvyyden laskutuksen eri vaiheisiin ja voi seurata kaikkien laskujensa tilaa aina reaaliajassa.

Ropo 24 hoitaa laskujen koko elinkaaren hallinnan

Ropo 24 -palvelu hallinnoi laskut koko niiden elinkaaren ajan: laskun luomisen jälkeen laskujen lähetys, maksujen kohdistaminen, maksuvalvonta ja perintä hoidetaan Ropo 24:n kautta luotettavasti ja sovitulla tavalla. 

Laskutuksen eri osa-alueiden integrointi yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi minimoi laskutukseen liittyvät rutiinityöt ja vapauttaa yrityksesi resursseja. Tehokkaiden perintäpalveluiden avulla saatavat maksetaan nopeammin ja samalla luottotappioiden riski pienenee. Kysy myös laskurahoituksesta!

Ropo 24 -palvelu MyCashflow-verkkokaupassa

Verkkolaskutus sisäänrakennettuna

MyCashflow'n sisäänrakennetut laskujen ja maksujen käsittelyt integroituvat saumattomasti Ropo 24 -palveluun.

  • Laskutustiedot siirtyvät Ropo 24 -palveluun automaattisesti ilman tietojen uudelleensyöttämistä.
  • Integroidun ratkaisun ansiosta maksutiedot päivittyvät MyCashflow-verkkokauppaan automaattisesti ja kauppias voi hoitaa verkkokaupan hallintatyökalusta esimerkiksi maksumuistutusten lähettämisen ja eräpäivän siirron.
  • Kauppias voi valita joko ulkoistetun laskun elinkaaren hallinnan sisältäen automaattisen eräpäiväseurannan tai vaihtoehtoisesti hoitaa laskutusta itse käyttäen laskujen välitys- ja perintäpalveluita erikseen.

Ropo 24 maksutapana verkkokaupassa

Asiakkaan tehdessä tilausta, Ropo 24 on valittavissa yhtenä maksutapana MyCashflow-verkkokaupan kassalla. Valittuaan Ropo 24:n maksutavaksi, asiakas siirtyy sivulle, jossa kysytään verkkolaskuosoite ja välittäjän tunnus. Mikäli nämä ovat jo kirjattu asiakastietoihin, tämä vaihe ohitetaan automaattisesti. 

Koska palvelun pilottivaiheessa laskut ovat lähetettävissä ainoastaan asiakkaan verkkolaskuosoitteeseen, palvelu on suunnattu lähtökohtaisesti vain yritysasiakkaille. Tilauksen lähettämisen jälkeen tiedot laskusta välittyvät MyCashflow-kaupan hallintaan.

Hinnat

Palvelun käytöstä veloitetaan tapahtumakohtaisesti alla mainittujen hintojen mukaan. Käyttömaksut laskutetaan MyCashflow-verkkokaupan kuukausimaksun yhteydessä. Ei kiinteitä kuluja – maksat vain tapahtumista!

Laskun elinkaaripalvelun hinnat Ropo 24:ssä:

  • Verkkolasku: 1,19 €/lasku
  • Paperilasku: 1,89 €/lasku (mustavalkoinen, postitse)
  • Muistutukset sisältyvät hintaan
  • Perintä sisältyy hintaan

Saatavuus

Ropo Capital -palvelu on tulossa saataville kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.

Palvelun käyttöönotto

Ropo 24 -palvelu on tulossa maksutavaksi MyCashflow-verkkokauppoihin. Palvelu otetaan käyttöön oman MyCashflow-verkkokaupan hallinnassa syöttämällä tietoihin Ropo 24 -palvelun asiakasnumero ja salasana ja määrittämällä sen jälkeen maksutavan asetukset.

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku