Kampanja🔥 Verkkokauppa vuodeksi nyt -50 %.
Lue lisää ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Ropo 24

Ropo 24:n avulla tarjoat verkkokauppasi yritysasiakkaille mahdollisuuden maksaa tilauksensa kätevästi verkkolaskuna. Integroidun ratkaisun ansiosta laskutustiedot siirtyvät Ropo 24-palveluun ilman tietojen uudelleensyöttämistä ja maksutiedot päivittyvät verkkokauppaan automaattisesti.

Ropo 24 tekee laskuttamisesta helpompaa

Ropo Capital yrityksenä

Ropo 24 -palvelusta vastaava Ropo Capital on Suomen johtava laskun elinkaaripalveluiden tarjoaja, joka välittää jo joka kuudennen laskun Suomessa.

Ropo Capital on uudistanut laskutukseen liittyviä käytäntöjä teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen dataan perustuvalla palvelukokonaisuudellaan.

Ropo Capitalin yhden palveluntarjoajan mallilla verkkokauppias saa täyden näkyvyyden laskutuksen eri vaiheisiin ja voi seurata kaikkien laskujensa tilaa aina reaaliajassa.

Ropo 24 hoitaa laskujen koko elinkaaren hallinnan

Ropo 24 -palvelu hallinnoi laskut koko niiden elinkaaren ajalta: laskun luomisen jälkeen laskujen lähetys, maksujen kohdistaminen, maksuvalvonta ja perintä hoidetaan Ropo 24:n kautta luotettavasti ja sovitulla tavalla. 

Laskutuksen eri osa-alueiden integrointi yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi minimoi laskutukseen liittyvät rutiinityöt ja vapauttaa yrityksesi resursseja. Tehokkaiden perintäpalveluiden avulla saatavat maksetaan nopeammin ja samalla luottotappioiden riski pienenee.

Ropo 24 -palvelu MyCashflow-verkkokaupassa

Ropo 24 maksutapana verkkokaupassa

Asiakkaan tehdessä tilausta Ropo 24 on valittavissa maksutapana verkkokaupan kassalla. Valittuaan Ropo 24:n maksutavaksi, asiakas siirtyy sivulle, jossa kysytään verkkolaskuosoite ja välittäjän tunnus. Mikäli nämä ovat jo kirjattu asiakastietoihin, tämä vaihe ohitetaan automaattisesti. 

Palvelu on lähtökohtaisesti suunnattu yritysasiakkaille, sillä laskut ovat lähetettävissä ainostaan asiakkaan verkkolaskuosoitteeseen. Tilauksen lähettämisen jälkeen tiedot laskusta välittyvät MyCashflow-kaupan hallintaan.

Verkkolaskutus sisäänrakennettuna

MyCashflow'n sisäänrakennetut laskujen ja maksujen käsittelyt integroituvat saumattomasti Ropo 24 -palveluun.

  • Laskutustiedot siirtyvät Ropo 24 -palveluun automaattisesti ilman tietojen uudelleensyöttämistä.
  • Integroidun ratkaisun ansiosta maksutiedot päivittyvät MyCashflow-verkkokauppaan automaattisesti.
  • Kauppias voi valita joko 1) ulkoistetun laskun elinkaaren hallinnan sisältäen automaattisen eräpäiväseurannan tai 2) hoitaa laskutusta itse käyttäen laskujen välitys- ja perintäpalveluita erikseen.

Hinnat

Palvelun käytöstä veloitetaan MyCashflow-verkkokaupan kuukausimaksun yhteydessä. Palvelun hinnat ovat nähtävillä tilauslomakkeella.

Saatavuus

Ropo 24 -laajennus on saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.

Palvelun käyttöönotto

  1. Luo verkkokauppaan uusi maksutapa ja valitse Ropo 24 -maksupalvelu. Klikkaa Tilaa palvelu -linkistä tilauslomakkeelle, josta näet palveluehdot ja hinnat.
  2. Täytä lomakkeelle yrityksesi tiedot. Tilauksesta lähtee automaattinen sähköposti Ropo 24 -palvelun myyntiin.
  3. Tilauksen jälkeen saat Ropo 24:lta palvelun tunnukset, jotka voit syöttää maksutavan asetuksiin.

Lue myös: Tarkemmat asennus- ja käyttöohjeet ›

Myy mitä vain, kenelle vain – nyt ensimmäinen vuosi puoleen hintaan

Aloita kokeilujakso ›Kampanja🔥