Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Ropo One

Ropo One-laskutuspalvelun avulla tarjoat verkkokauppasi yritysasiakkaille mahdollisuuden maksaa tilauksensa kätevästi verkkolaskuna. Integroidun ratkaisun ansiosta laskutustiedot siirtyvät Ropo One™ -palveluun ilman tietojen uudelleensyöttämistä ja maksutiedot päivittyvät verkkokauppaan automaattisesti.

Ropo tekee laskuttamisesta helpompaa

Ropo yrityksenä

Ropo One -palvelusta vastaava Ropo on Suomen johtava laskun elinkaaripalveluiden tarjoaja, joka välittää jo joka kuudennen laskun Suomessa.

Ropo on uudistanut laskutukseen liittyviä käytäntöjä teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen dataan perustuvalla palvelukokonaisuudellaan.

Ropon yhden palveluntarjoajan mallilla verkkokauppias saa täyden näkyvyyden laskutuksen eri vaiheisiin ja voi seurata kaikkien laskujensa tilaa aina reaaliajassa.

Ropo One hoitaa laskujen koko elinkaaren hallinnan

Ropo One -palvelu hallinnoi laskut koko niiden elinkaaren ajalta: laskun luomisen jälkeen laskujen lähetys, maksujen kohdistaminen, maksuvalvonta ja perintä hoidetaan Ropo One -palvelun kautta luotettavasti ja sovitulla tavalla. 

Laskutuksen eri osa-alueiden integrointi yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi minimoi laskutukseen liittyvät rutiinityöt ja vapauttaa yrityksesi resursseja. Tehokkaiden perintäpalveluiden avulla saatavat maksetaan nopeammin ja samalla luottotappioiden riski pienenee.

Ota Ropo käyttöön helppokäyttöisenä laajennuksena

Ropo maksutapana verkkokaupassa

Asiakkaan tehdessä tilausta Ropo on valittavissa maksutapana verkkokaupan kassalla. Valittuaan Ropon maksutavaksi, asiakas siirtyy sivulle, jossa kysytään verkkolaskuosoite ja välittäjän tunnus. Mikäli nämä ovat jo kirjattu asiakastietoihin, tämä vaihe ohitetaan automaattisesti. 

Palvelu on lähtökohtaisesti suunnattu yritysasiakkaille, sillä laskut ovat lähetettävissä ainostaan asiakkaan verkkolaskuosoitteeseen. Tilauksen lähettämisen jälkeen tiedot laskusta välittyvät MyCashflow-kaupan hallintaan.

Verkkolaskutus sisäänrakennettuna

MyCashflow'n sisäänrakennetut laskujen ja maksujen käsittelyt integroituvat saumattomasti Ropo One -palveluun.

  • Laskutustiedot siirtyvät Ropo One -palveluun automaattisesti ilman tietojen uudelleensyöttämistä.
  • Integroidun ratkaisun ansiosta maksutiedot päivittyvät MyCashflow-verkkokauppaan automaattisesti.
  • Kauppias voi valita joko 1) ulkoistetun laskun elinkaaren hallinnan sisältäen automaattisen eräpäiväseurannan tai 2) hoitaa laskutusta itse käyttäen laskujen välitys- ja perintäpalveluita erikseen.

Hinnat

Palvelun käytöstä veloitetaan MyCashflow-verkkokaupan kuukausimaksun yhteydessä. Palvelun hinnat ovat nähtävillä tilauslomakkeella.

Saatavuus

Ropo-laajennus on saatavilla kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.

Palvelun käyttöönotto

  1. Luo verkkokauppaan uusi maksutapa ja valitse Ropo 24 -maksupalvelu. Klikkaa Tilaa palvelu -linkistä tilauslomakkeelle, josta näet palveluehdot ja hinnat.
  2. Täytä lomakkeelle yrityksesi tiedot. Tilauksesta lähtee automaattinen sähköposti Ropo One -palvelun myyntiin.
  3. Tilauksen jälkeen saat Ropolta palvelun tunnukset, jotka voit syöttää maksutavan asetuksiin.

Lue myös: Tarkemmat asennus- ja käyttöohjeet ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku