Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Sähkö­posti­markkinointi

MyCashflow’n sähköpostimarkkinointi-laajennuksen avulla voit luoda kampanjoita, lähettää uutiskirjeitä ja hyödyntää automaatioita sähköpostimarkkinoinnissa. Laajennus käyttää Campaign Monitor -palvelua, joka tarjoaa lukuisia hyödyllisiä työkaluja sähköpostimarkkinointiin.

Hyödynnä sähköpostimarkkinointia myynnin edistämisessä

Sähköpostimarkkinoinnin avulla verkkokaupan markkinointia voidaan kohdentaa asiakkaille, jotka haluavat saada ajankohtaista tietoa verkkokaupan kampanjoista ja tuotetarjouksista sekä valikoimaan juuri lisätyistä tuotteista tai tuoteryhmistä. Tarkasti kohdennettu sähköpostimarkkinointi vahvistaa asiakassuhteita ja auttaa asiakkaita eteenpäin heidän ostopoluillaan.

Kaksi tapaa sähköpostikampanjan luomiseen

Laajennuksen avulla voit luoda sähköpostikampanjoita käyttämällä joko MyCashflow'n omia hallintatyökaluja tai Campaign Monitorin käyttöliittymää. Campaign Monitorista löytyvillä työkaluilla on mahdollista luoda monipuolisempia kampanjoita kuin MyCashflow'n omalla käyttöliittymällä. Campaign Monitorissa on käytettävissä laaja valikoima valmiita ja muokattavia sähköpostipohjia.


Sähköpostilistojen hyödyntäminen osana markkinointia

Sähköpostimarkkinoinnissa on usein hyödyllistä luoda sähköpostilistoja eri tarkoituksiin. Sähköpostilistoja luodaan ja hallitaan Campaign Monitorin hallintatyökalussa, josta löytyy laajat ominaisuudet sähköpostien lähettämiseen,  erilaisten automaatioiden hyödyntämiseen ja kampanjoiden tehokkuuden analysointiin.

Kampanjoiden ja vastaanottajaryhmien synkronointi 

Synkronointi-ominaisuuden avulla voit päivittää sähköpostikampanjoiden ja vastaanottajaryhmien tiedot MyCashflow'n ja Campaign Monitorin välillä, jotta molemmat palvelut sisältävät aina ajantasaiset tiedot sähköpostilistan tilaajista ja kampanjoista. Kun sähköpostilista synkronoidaan halutun MyCashflow-verkkokaupan asiakasryhmän kanssa, asiakasryhmän kaikki asiakkaat lisätään sen vastaanottajiksi.

Automaatiot helpottavat sähköpostikampanjoiden hallintaa

Campaign Monitorin tarjoamien automaatioiden avulla voit lähettää esimerkiksi automatisoidun kiitosviestin kaikille uutiskirjeen tilaajalle tai luoda muita automaattisia viestejä halutuilla ehdoilla. Parhaimmillaan sähköpostimarkkinoinnin automatisointi auttaa lähettämään ajankohtaisia ja hyödyllisiä viestejä tilaajille ja asiakkaille juuri oikealla hetkellä. 


Hinnoittelu

Palvelun käyttö on maksullista. Palvelun käyttäminen maksaa 4 € / kampanja + 0,016 € / vastaanottaja. Voit lähettää kampanjoita ilmaiseksi 5 vastaanottajalle.

Kun luot tilin MyCashflow'n kautta, sähköpostikampanjat laskutetaan sinulta MyCashflow kuukausimaksujen yhteydessä. Jos käytät omia Campaign Monitor API-tunnuksia, sinun on tallennettava luottokorttitietosi laskutusta varten Createsend.com-palveluun ennen kuin luot kampanjoita MyCashflow'ssa.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa Sähköpostimarkkinointi -laajennus käyttöösi
  3. Luo Campaign Monitor -tili

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet


Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku