UUTTA: PostNord nyt saatavilla suorana integraationa MyCashflow'ssa 🎉

Solteq Tekso

Solteq Tekso on monipuolinen taloushallinnon järjestelmä, joka soveltuu erityisesti yrityksille, joilla on useita myymälöitä. Integraatiolla verkkokaupan tuotteiden, hintojen ja varastosaldojen päivitys voidaan automatisoida.

Poistuva
Uusi
Tulossa
Solteq Tekso

Palvelun kuvaus

Solteq on yli 25 vuoden kokemuksella Suomen kokenein itsenäinen kaupan toimialan IT-kumppani. Solteq tarjoaa asiakkaille ratkaisuja, jotka tehostavat erikoistavarakauppojen ja kauppaketjujen ostoja, myyntiä ja asiakkuudenhallintaa. Kassa- ja myymäläjärjestelmien avulla sadat kauppiaat, yrittäjät ja myyjät ohjaavat liiketoimintaansa ja palvelevat asiakkaitaan.

Olipa myymäläsi pieni tai suuri, tarvitset luotettavan, nopean ja helppokäyttöisen kassajärjestelmän. Pienen ja näppärän kassajärjestelmän avulla vastaanotat maksukortit ja seuraat päivittäistä myyntiäsi.

Solteqin myymäläjärjestelmien avulla kauppias tietää jatkuvasti mitä tuotteita asiakkaat ostavat mihin aikaan, mitkä tuotteet tuovat kannattavuuden ja mitkä tavarat makaavat varastossa. Solteqin myymäläjärjestelmät sisältävät kassajärjestelmän lisäksi toiminnan- ja ketjunohjaukseen liittyviä ominaisuuksia. Näin kauppias saa kattavat tiedot liiketoimintapäätöstensä tueksi ja kaupan henkilökunnalta vapautuu aikaa asiakaspalveluun.

Hinnat ja saatavuus

Solteq Tekso -laajennus on saatavilla maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.

Käyttöönotto tapahtuu projektina, jossa tiedonsiirron yksityiskohdat sovitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sekä MyCashflow että Solteq laskuttavat käyttöönotosta sopimuksen mukaan.

  • Tuotetietojen, variaatioiden ja varastosaldojen lukeminen Solteq Tekso -ohjelmistosta.
  • Tuotteiden sisäänluvun yhteydessä siirretään tuotenimi, tuotekuvaus tuotenumero (Solteq tuotenumero, EAN), takuuaika, myyntihinta, ostohinta, tuotteen variaatiot ja varastosaldot. Tuotepäivityksen yhteydessä päivitetään hinnat ja varastosaldot.
  • Solteq Teksossa olevien kampanjoiden lukeminen sisään verkkokauppaan ja tarjoushintojen näyttäminen kampanja-aikoina.
  • Verkkokaupan tilausten toimitus Solteq Tekso ohjelmistoon käyttäen XML-siirtoliittymään.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Pyydä tarjous myynnistämme ja sovi käyttöönotosta
  3. Varaudu n. 4-6 viikon toimitusaikaan, jonka aikana sinulta odotetaan osallistumista päätöksentekoon ja yleensä tuotetietojen päivityksiä integraation tarpeiden mukaan.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.