Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Solteq Tekso

Solteq Tekso on monipuolinen ja ominaisuuksiltaan skaalautuva kassajärjestelmä erikois- ja vähittäiskaupan yrityksille. MyCashflow-integraatio mahdollistaa mm. kaupan tuotteiden, hintojen ja varastosaldojen automaattiset tiedonsiirrot.

Palvelun kuvaus

Solteq on yli 25 vuoden kokemuksella Suomen kokenein itsenäinen kaupan toimialan IT-kumppani. Solteq tarjoaa asiakkaille ratkaisuja, jotka tehostavat erikoistavarakauppojen ja kauppaketjujen ostoja, myyntiä ja asiakkuudenhallintaa. Kassa- ja myymäläjärjestelmien avulla sadat kauppiaat, yrittäjät ja myyjät ohjaavat liiketoimintaansa ja palvelevat asiakkaitaan.

Monipuolinen kassajärjestelmä myymälään

Olipa myymäläsi pieni tai suuri, tarvitset luotettavan, nopean ja helppokäyttöisen kassajärjestelmän. Solteq Tekso -kassajärjestelmän avulla vastaanotat maksukortit ja seuraat päivittäistä myyntiäsi.

Solteqin myymäläjärjestelmät sisältävät kassajärjestelmän lisäksi toiminnan- ja ketjunohjaukseen liittyviä ominaisuuksia. Näin kauppias saa kattavat tiedot liiketoimintapäätöstensä tueksi ja kaupan henkilökunnalta vapautuu aikaa asiakaspalveluun.

Solteqin järjestelmien avulla kauppias tietää jatkuvasti mitä tuotteita asiakkaat ostavat mihin aikaan, mitkä tuotteet tuovat kannattavuuden ja mitkä tavarat makaavat varastossa.

Hinnat ja saatavuus

Solteq Tekso -laajennus on saatavilla maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.

Käyttöönotto tapahtuu projektina, jossa tiedonsiirron yksityiskohdat sovitaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Sekä MyCashflow että Solteq laskuttavat käyttöönotosta sopimuksen mukaan.

  • Tuotetietojen, variaatioiden ja varastosaldojen lukeminen Solteq Tekso -ohjelmistosta.
  • Tuotteiden sisäänluvun yhteydessä siirretään tuotenimi, tuotekuvaus tuotenumero (Solteq tuotenumero, EAN), takuuaika, myyntihinta, ostohinta, tuotteen variaatiot ja varastosaldot. Tuotepäivityksen yhteydessä päivitetään hinnat ja varastosaldot.
  • Solteq Teksossa olevien kampanjoiden lukeminen sisään verkkokauppaan ja tarjoushintojen näyttäminen kampanja-aikoina.
  • Verkkokaupan tilausten toimitus Solteq Tekso ohjelmistoon käyttäen XML-siirtoliittymään.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Pyydä tarjous myynnistämme ja sovi käyttöönotosta
  3. Varaudu n. 4-6 viikon toimitusaikaan, jonka aikana sinulta odotetaan osallistumista päätöksentekoon ja yleensä tuotetietojen päivityksiä integraation tarpeiden mukaan.

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku