Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Tradedoubler

Tradedoublerin kautta voit mainostaa verkkokauppaasi helposti laajan julkaisijaverkon avustuksella niin Suomessa kuin monissa Euroopan maissa.

Palvelun kuvaus

Tradedoubler on affiliate-markkinoinnin pioneeri. Tradedoublerin tulospohjaisen markkinoinnin verkosto perustuu affiliate-mainonnan periaatteelle, jonka mukaan vain todellisista myynneistä tai konversioista maksetaan.

Tyypillisesti verkkokaupan kampanjoissa maksetaan vain palvelun tuottamasta myynnistä, mutta monipuolisten kampanjavaihtoehtojen avulla voit luoda myös kampanjoita, jotka tähtäävät uusien asiakkaiden hankintaan, näkyvyyden parantamiseen tai vaikkapa uutiskirjeen tilauksiin.

Integroitujen tuoteluotteloiden, kohdennus- ja uudelleenkohdennusratkaisujen ja muiden vaihtoehtojen avulla rakennat monipuoliset kampanjat, joiden menestystä voit seurata laajoin raportein.

Hinnat ja saatavuus

Palvelussa on tulospohjainen hinnoittelu, joka tarkoittaa, että sovit yhdessä Tradedoublerin kanssa tavoitteista, joiden toteutumisesta maksat sovitun komission. Komissio jakaantuu Tradedoublerin ja mainoksen julkaisijan kesken.

CPA-laskutuksessa maksetaan myynneistä, CPL- ja CPD-malleilla voit luoda liidejä sekä parantaa näkyvyyttä. CPC- ja CPM-malleilla voit puolestaan maksimoida kampanjoiden tehokkuuden.

Tilaus ja käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Tilaa Tradedoubler-palvelu
  3. Tradedoubler toimittaa sinulle kampanjakoodit, jotka asetetaan Tradedoubler-laajennuksen asetuksiin.
  4. Yhdessä Tradedoublerin kanssa, testaa toiminta tekemällä testiosto kampanjalinkin kautta ja julkaise mainosmateriaalit julkaisijoiden käyttöön

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku