Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

TradeTracker

TradeTracker on kumppanuusmarkkinoinnin (affiliate-markkinoinnin) palvelu, jossa maksetaan komissiota niille julkaisijoille, jotka levittävät verkkokauppasi kumppanuuslinkkejä internetissä. MyCashflow’n TradeTracker-laajennuksen avulla voit seurata ja optimoida kumppanuusmarkkinoinnin tuloksia.

TradeTrackerin mahdollisuudet verkkokaupassa

TradeTracker mahdollistaa tehokkaan kumppanuusmarkkinoinnin hyödyntämisen verkkokaupassa. Sen avulla voit luoda kampanjoita, joiden kautta eri julkaisijat mainostavat tuotteitasi tai palveluitasi.

TradeTracker tarjoaa laajan julkaisijaverkoston, tarkat raportit ja tulospohjaisen maksujärjestelmän, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon verkkokaupoille, jotka haluavat laajentaa näkyvyyttään ja lisätä myyntiään. Palvelun avulla voit seurata kampanjoiden tuloksia reaaliajassa ja maksimoida kumppanuusmarkkinointiin käytetyn rahan tuoton.

Ota käyttöön TradeTracker-laajennus

MyCashflow’n TradeTracker-laajennus mahdollistaa TradeTrackerin konversioseurannan aktivoinnin verkkokaupassasi. Kun laajennukseen syötetään TradeTrackerilta saadut kampanjoiden tunnisteet, palvelu lähettää konversiotapahtumat tilauksista ja asiakkaiden rekisteröinneistä TradeTrackerille.

Hinnoittelu ja saatavuus

Palvelun käyttö on maksullista. Maksat komissiota tuloksista ja voit itse päättää komission suuruuden kampanjoiden asetuksissa.

Laajennus on saatavilla kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin. Huomaa, että laajennuksia ei voi käyttää MyCashflow Free -palvelupaketissa.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa
  2. Rekisteröidy TradeTrackeriin mainostajaksi. Sopimuksen yhteydessä sovitaan mainoskampanjoiden tiedot ja komissiot. Saat TradeTrackeriltä kampanjoiden ProductID-tunnisteet, joita käytetään tilausten ja rekisteröitymisten seurantaan.
  3. Aktivoi laajennus: Aktivoi TradeTracker-laajennus verkkokaupassasi ja syötä TradeTrackerilta saamasi ProductID-tunnukset laajennuksen asetuksiin.

Lue myös tarkemmat asennusohjeet.

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku