Tuotemainokset

Yhdistä verkko­kauppasi tuote­valikoima Googlen Kauppias­keskukseen ja markkinoi tuotteitasi tuotetietoon pohjautuvien Shopping-mainosten avulla Googlen palveluissa ja mainosverkostoissa – suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Uusi
Tulossa
Tuotemainokset

Tavoita ostovalmiita asiakkaita oikeaan aikaan

Google Shopping ‑mainoksilla tavoitat asiakkaita, jotka aktiivisesti etsivät tuotteitasi Googlen palveluista. Googlen Shopping-mainokset muodostetaan verkkokaupan tuotetiedon perusteella automaattisesti.

Google Shopping puhelimella

Hanki osuvampia liidejä

Google Shopping ‑mainonnan avulla voit parantaa mainonnan tuottamien liidien laatua, sillä mainoksiin lisätään ostopäätöstä helpottavia tuotetietoja, jolloin asiakkaat tekevät ostopäätöksen kaupassasi todennäköisemmin.

Laajenna mainostesi näkyvyyttä

Käyttäjän haussa voi näkyä useita Shopping-mainoksia. Lisäksi Shopping-mainos ja tekstimainos voivat näkyä yhtä aikaa, jos ne ovat hakutermiin osuvia. Mainonnan tavoittavuus yksittäisessä haussa voi näin ollen kaksinkertaistua.

Seuraa ja optimoi tehokkaiden raporttien avulla

Mainonnan raporteista näet tuotteidesi tehokkuuden haluamallasi tarkkuudella. Voit esimerkiksi katsoa, kuinka monta klikkausta tietyn merkkiset korkokengät ovat saaneet. Natiivin palveluintegraation ansiosta näet raportit suoraan MyCashflow-verkkokauppasi hallinnassa.

Tuotetiedot automaattisesti ajan tasalla

Googlen hyväksymä MyCashflow Tuotemainokset ‑integraatio huolehtii, että kauppasi tuotetiedot ovat ajan tasalla ja että tietojen muutokset päivittyvät aina Google Shopping-mainoksiisi saakka.

Kuvankaappaus Google-haun Shopping-välilehdestä. Shopping-mainokset näkyvät myös tavallisen ja kuvahaun tulosten yhteydessä.

Luo ja hallinnoi Shopping-kampanjoita verkkokauppasi hallinnassa

MyCashflow'n natiivin integraation ansiosta hallitset tuotemainonnan kampanjoitasi suoraan verkkokauppasi hallintapaneelista. Näet hallinnassa myös Shopping-kampanjoiden tehokkuusraportit, jotta voit seurata kampanjoiden tuottoa ja kuluja. Integraatiota kehitetään yhdessä Googlen kanssa.

Voit luoda uusia Shopping-kampanjoita suoraan verkkokauppasi hallinnasta valitsemalla kampanjalle nimen, päiväbudjetin sekä kohdemaan. Kampanjasta riippuen voit sisällyttää siihen haluamasi tuotteet ja määritellä kampanja-ajan, jonka kampanja on aktiivisena.Integraatio huolehtii, että kampanja-aikanakin tekemäsi tuotetietojen muutokset päivittyvät mainoksiisi asti.

Google Shopping – MyCashflow – Raportit
Kampanjaraporteista voit seurata helposti Shopping-mainonnan tehokkuutta ja tuottoa kampajoittain ja tuotteittain.

Esitetyt kuvat ovat kuvituskäyttöön tarkoitettuja mallikuvia ominaisuudesta. Lopullinen toteutus voi poiketa esitetyistä kuvituksista.

Hinnat ja saatavuus

Tarjoamme digimainonnan palveluita vain MyCashflow-verkkokauppa-asiakkaillemme. Ei aloitusmaksuja, ei kiinteitä kustannuksia. Palvelun hinta perustuu ainoastaan käytettyyn budjettiin sekä sen pohjalta laskettavaan palvelumaksuun.

Palvelumaksumme on 20 % kulutetusta mediabudjetistasi. Käyttöönotosta tai kampanjaan liittyvistä asiantuntijatöistä ei laskuteta erikseen. Palvelussa ei myöskään ole kiinteitä kustannuksia eikä minimiaikoja eli jos päätät lopettaa kampanjan, niin sinulle ei tule enää kustannuksia.

Lue lisää digitaalisen mainonnan palveluista ›

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa ›
  2. Aktivoi laajennus verkkokauppasi hallinnassa
  3. Lue ja hyväksy palvelun ehdot
  4. Luo ja yhdistä tarvittavat tilit ohjatun toiminnon avulla

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.