Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Poistuva
Tulossa
Uusi 🔥

Videoly

Videoly parantaa kauppasi asiakaskokemusta ja lisää myyntiä hakemalla tuotesivuille mielenkiintoisia ja ostohalua herättäviä tuotevideoita.

Herätä kauppasi tuotteet eloon tuotevideoilla

Videoilla on positiivinen vaikutus verkkokaupan asiakaskokemukseen ja tuotteiden myyntiin.

Videot herättävät tuotteet henkiin tuote­sivulla. Videot ovat luonnostaan kiinnostavia ja pidentävät verkko­kaupassa asiointiin käytettyä aikaa.

Tuotevideot kasvattavat mitatusti konversiota ostoskoriin lisäysten osalta jopa 10-30 % (lähde: videoly.co).

Sopivat videot kertovat tuotteen ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista kattavasti ja mielenkiintoisesti, mikä helpottaa asiakkaitasi löytämään oikean tuotteen tarpeeseensa.

Videoiden kuvia korkeamman informaatio­arvon vuoksi tuote­palautusten määrä vähenee, kun asiakkaat tuntevat tuotteen paremmin jo ennen tilausta.

Näin Videoly toimii

Videoly etsii verkkokauppasi tuotteisiin liittyviä mielenkiintoisia ja ostohalua herättäviä videota, varmistaa niiden laadun ja sopivuuden sekä upottaa ne tuotesivuille asiakkaidesi nähtäville.

1. Haku

Videoly etsii haku­koneen avulla parhaat tuote­videot YouTubesta. Videoly lukee tuote­sivulta tuote­tiedot ja etsii tuotetta vastaavan sisällön netistä. Löydetyt videot ohjataan kuraatioon, jossa varmistetaan videoiden laatu ja sopivuus.

2. Kuratointi

Kuratoinnilla varmistetaan videon tekninen ja sisällöllinen laatu. Osana prosessia varmistetaan mm. video­kuvan laatu, kieli ja tekijän­oikeudet, ja että video on oikeasta tuotteesta. Jokainen video myös katsotaan läpi, jotta varmistutaan, että sisältö on asiallista, positiivista, verkko­kauppaan soveltuvaa, myyntiä lisäävää, eikä videoilla mainosteta toisia verkko­kauppoja.

3. Upotus

Videoly upottaa videot tyylikkäästi sovittuun paikkaan tuote­sivulla. Suositeltu paikka video­kuvakkeille on ison tuotekuvan läheisyydessä.Video­ikkuna aukeaa suoraan tuote­sivulle, ja videosta toiseen pääsee näppärästi video­karusellin kautta.

4. Hallinta

Saat omat käyttäjä­tunnukset MyVideoly-portaaliin, jossa voit myös itse hallinnoida videosisältöä. MyVideolystä löytyy tuote­kohtaisesti kaikki verkko­kauppaan lisätyt videot, ja voit helposti poistaa tai lisätä niitä tuotesivuille.

Hinnat

Laajennus on ilmainen, mutta sen käyttö vaatii aktiivisen Videoly-tilin. Pyydä tarjous Videolyltä oheisella lomakkeella.

Saatavuus

Laajennus on saatavilla kaikkiin maksullisiin MyCashflow-verkkokauppapaketteihin.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Tilaa palvelu käyttöösi Videolyltä
    Pyydä tarjous tai kysy lisää

  3. Aktivoi Videoly-laajennus verkkokauppasi hallinnassa ja syötä Videolyltä saamasi tunnukset laajennuksen asetuksiin

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku