Zapier

Zapierin avulla voit yhdistää verkkokauppasi muihin käyttämiisi sovelluksiin ja automatisoida usein toistuvia tehtäviä ilman ohjelmointiosaamista. Voit liittää MyCashflow-verkkokauppasi mihin tahansa Zapierin tukemaan yli 1000 sovellukseen, kuten Gmail, MailChimp ja Slack.

Uusi
Tulossa
Zapier

Automatisoi usein toistuvat tehtävät ja siirrä tietoja automaattisesti

Voit yhdistää Zapierilla yli 1000 sovellusta toisiinsa, ja säästää aikaasi automatisoimalla niiden välisiä rutiininomaisia tehtäviä.

Ohjelmistojen välisten automaatioiden lisäksi voit rakentaa ohjelmiston sisäisiä tiedonsiirtoja tai tulostaa vaikkapa verkkokauppasi lähetysvalmiiden toimitusten osoitekortit automaattisesti.

Ohesta löydät esimerkkejä siitä, millaisia automaatioita voit MyCashflow-verkkokauppaasi Zapierin avulla rakentaa.

Laajennuksen julkaisun yhteydessä julkaisemme myös valmiita malleja (templates) hyödyllisimmistä ja beta-vaiheen aikana käytetyimmistä automaatioista

Yllä muutamia esimerkkejä Zapierin käytöstä MyCashflow-verkkokaupassa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota? Lue Zapierin automaatioesimerkit verkkokaupankäyntiin.


Näin se toimii – ilman ohjelmointiosaamista!

Zapierilla luodaan automaatioita (Zap), jotka toteuttavat määrittelemiäsi tehtäviä käyttämiesi sovellusten välillä. Yksinkertaisimmillaan automaatio luodaan yhdistämällä sen käynnistävä laukaisin (Trigger) haluttuun toimintoon (Action).

Voit esimerkiksi helposti luoda automaation, joka lisää verkkokauppaasi saapuneen uuden tilauksen tiedot Google Sheets -taulukkoon. Tai viedä uuden uutiskirjeen tilaajan MyCashflow-verkkokaupastasi esimerkiksi MailChimppiin valitsemallesi uutiskirjelistalle.

Monipuolisemmissa automaatioissa voit käyttää myös välissä suodattimia (Filter), joilla voit hallita rajoittaa automaation toteuttamista ennalta määrittelemiesi ehtojen mukaan.

Zapier sisältää myös useita sisäänrakennettuja sovelluksia, joilla voit esimerkiksi lähettää sähköpostia, muotoilla dataa, ja jopa ajaa koodia automaation sisällä.


Tutustu myös Zapierin julkaisemiin oppaisiin:
Zapier Learning Center - Education Resources For Business

Hinnat, saatavuus ja käyttöönotto

Hinnat

MyCashflow Zapier App on maksuton, mutta sen käyttö vaatii aktiivisen Zapier-tilin.

Tutustu Zapieriin palvelun verkkosivuilla ›

Tutustu Zapierin palvelupaketteihin ›

Saatavuus

MyCashflow Zapier App on käytettävissä MyCashflow Advanced-paketista alkaen, mutta tällä hetkellä vain erillisen kutsun kautta.

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Aktivoi verkkokauppasi hallinnasta API-laajennus

  3. Luo rajapintatunnus Zapieria varten

  4. Pyydä kutsu Zapierin käyttöön asiakaspalvelustamme

  5. Seuraa Zapierin lähettämän sähköpostin ohjeita

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Lähetä yhteystietosi oheisella lomakkeella niin sinuun otetaan yhteyttä. Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot kumppanillemme .

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä MyCashflow'n tietosuojaselosteen että tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.