Google Workspace

Google Workspace on joukko pilvipohjaisia sovelluksia, jotka auttavat sinua ja tiimiäsi toimimaan yhdessä ja saamaan työt tehdyiksi mistä tahansa – lähes millä tahansa laitteella.

Monipuoliset Googlen työkalut yrityskäyttöön

Gmail-sähköposti

Luotettava ja tehokas Gmail-sähköposti: 99,9 % toiminta-aikatakuu, reilusti tallennustilaa, nopea haku, ilman mainoksia. Luo niin monta ryhmäpostituslistaa kuin tarvitset, esimerkiksi myynti@yrityksesi.com.

Google Kalenteri

Luo useita kalentereita, jaa ne tiimillesi ja käytä mistä tahansa. Google Kalenteri yhdistyy helposti kalenteriohjelmistoihisi ja matkapuhelimeesi. Kalenterin jakaminen tiimille on helppoa.

Google Drive: säilytä, jaa ja synkronoi tiedostoja

Tallenna työtiedostot Google Driveen, käytä niitä missä tahansa laitteessa ja jaa ne välittömästi tiimikavereillesi. Ei enää liitteiden lähettämistä tai eri versioiden yhdistämistä.

Suositut Googlen toimistosovellukset

Googlen toimistosovelluksilla – Docs, Sheets, Slides ja Form – erilaisten asiakirjojen luominen, jakaminen ja reaaliaikainen yhteiskäyttö on tehokasta ja nopeaa.

Google Meet -videokokoukset

Videoneuvottelujen avulla säästät aikaa ja matkakuluja. Kutsu mukaan työkaverisi, yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi. Voit jakaa näyttöruutusi muiden nähtäväksi tai avata yhteiskäyttöön Google-toimistosovelluksella luomasi asiakirjan.

Google Sites: luo sivustoja nopeasti

Julkaise yrityksesi intranet-sivusto, tiimin projektisivusto tai asiakasportaali sivustojen luontityökalun avulla. Kaiken tämän voit tehdä kirjoittamatta riviäkään koodia.

Usein kysyttyä Google Workspace -palvelusta

Paljonko Google Workspace maksaa?

Palvelu laskutetaan aina vuosittain 12 kuukauden laskutuskaudella verkkokauppasi kuukausimaksujen yhteydessä. Tarjolla on kaksi palvelupakettia:

Business Starter 60 €/käyttäjä/vuosi (alv 0%)
Business Standard 120 €/käyttäjä/vuosi (alv 0%)

Kuinka monta sähköpostiosoitetta?

Jokainen käyttäjä saa kayttaja@yritys.fi muotoisen oman sähköpostilaatikon. Lisäksi voit luoda niin monta ryhmäpostituslistaa kuin tarvitset, esimerkiksi myynti@yritys.fi.

Paljonko tallennustilaa saan Google Driven kanssa?

Business Starter -palvelupaketti: 30 Gt/käyttäjä.
Business Standard -palvelupaketti: 2 TB/käyttäjä.

Käyttäjäkohtainen tallennustila jaetaan Gmailin ja Google Driven kesken. Tarvitsetko vielä enemmän? Lisämaksusta saat jopa rajattoman tallennustilan.

Voinko luoda ryhmäkalenterin?

Kyllä. Voit luoda kalenterin, jota kaikki organisaatiosi käyttäjät (tai tietyt käyttäjät) voivat käyttää. Voit esimerkiksi luoda ryhmäkalenterin tapahtumille, kuten tiimiläisten lomille ja säännöllisille palavereille.

Yhteensopivuus?

Gmail toimii erinomaisesti työpöytäsovellusten, kuten Microsoft Outlookin, Apple Mailin ja Mozilla Thunderbirdin, kanssa. Outlookin käyttäjät voivat synkronoida sähköpostit, tapahtumat ja yhteystiedot Google Appsin kanssa.

Voit käyttää kalenteria mobiilisovelluksilla tai synkronoida puhelimen omaan kalenteriin. Siirrä työkalenterisi helposti Exchangesta, Outlookista tai iCalista tai suoraan .ics- ja .csv-tiedostoista.

Palvelun saavutettavuus

Google lupaa palvelulle jopa 99,9 %:n toiminta-aikatakuun.

Mistä saan lisätietoja palvelusta?

https://workspace.google.com/

Google Workspace -palvelupakettien vertailu

Palvelupaketin nimi Business Starter Business Standard
Tallennustila 30 GB/käyttäjä 2 TB/käyttäjä
Gmail, Google Kalenteri, Google Sites ja Google Chat -sovellukset
Google Drive ja Docs: perusominaisuudet
Google Drive ja Docs: edistyneemmät ominaisuudet – esim. tiimikohtainen Google Drive, yrityskohtaiset templatet
Google Meet -videopalvelu: perusominaisuudet
Google Meet -videopalvelu: edistyneemmät ominaisuudet - kädennostot, co-hostit, breakout-huoneet, videoiden tallentaminen
Maantieteellisen sijainnin valinta tallennettavalle datalle (Yhdysvallat/Eurooppa)
Hinta 60 euroa/käyttäjä/vuosi 120 euroa/käyttäjä/vuosi

Tutustu tarkemmin palvelupakettien eroihin Googlen ohjesivustolla.

Tilaa Google Workspace Business -paketti

Tilaa Google Workspace -sovellukset täyttämällä oheinen lomake. Tilaukseksi käsitellään yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä. Palvelun hinnat (alv 0 %).

Palvelupaketti
Tilaajan yhteystiedot
Verkkotunnuksen ja pääkäyttäjän tiedot

Mikäli sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, voit tilata sen sivuiltamme.

Uusi sähköpostiosoite, joka luodaan Workspace-tilin pääkäyttäjälle. Esim. info@domain.fi.

Pääkäyttäjälle tarvitaan vaihtoehtoinen sähköpostiosoite, jota voi käyttää mm. unohtuneen salasanan palautukseen. Pääkäyttäjän vaihtoehtoiseen osoitteeseen lähetetään vahvistus ja kirjautumistiedot, kun tunnukset on luotu.

Laskutustiedot
Kiitos tilauksesta! Tilaukseksi käsitellään yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä.
Hups! Jotain meni vikaan lomaketta lähetettäessä.