Joustava ulkoasuratkaisu

MyCashflow-verkkokaupan ulkoasu sulautuu brändiisi saumattomasti. Kaupan ulkoasu perustuu kulloinkin käytössä olevaan teemaan, jota voi helposti vaihtaa verkkokaupan hallinnasta vaikka sesongeittain tai kampanjoittain.

Voit valita ulkoasuksi täysin ylläpidetyn maksuttoman valmisteeman, kehittää ulkoasua toteuttamalla muokkauksia ladattavaan valmisteemaan tai hankkia yksilöllisen brändisi mukaisen verkkokauppateeman projektituotannostamme tai lukuisilta kumppaneiltamme.

maksuttomat Valmisteemat

MyCashflow sisältää useita maksuttomia täysin ylläpidettyjä valmisteemoja, jotka ovat saatavilla erilaisten värivariaatioiden muodossa suoraan verkkokaupan hallinnassa. Valmisteemat soveltuvat erityisesti aloittavien verkkokauppiaiden tarpeisiin, ja mahdollistavat myös verkkokaupan ulkoasun mukauttamisen ja kehittämisen ladattavien teemaversioiden kautta.

Tutustu valmisteemoihin ›

Hanki brändisi mukainen ulkoasu projektina

Toteutamme palvelutuotantomme kautta asiakkaillemme erilaisia ulkoasuun liittyviä projekteja – pienistä teemamuutoksista aina kokonaisiin yksilöllisiin verkkokauppateemoihin asti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous ›

Suunnittelija – tutustu teemaoppaaseen

MyCashflow-verkkokaupan ulkoasuratkaisu on eriytetty kaupan taustatoiminnoista, eikä teeman kehittäminen vaadi ohjelmointiosaamista. Verkkokaupan teema koostuu HTML-, CSS- ja JavaScript-tiedostoista sekä HTML-koodin sekaan ripoteltavista Interface-tageista, joiden tulostusta voidaan mukauttaa monipuolisesti erilaisilla attribuuteilla.

Tutustu teemaoppaaseen ›

Kokeile nyt jopa 60 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Valitse mikä tahansa palvelupaketti ja kokeile MyCashflow-verkkokauppapalvelua maksutta nyt jopa 60 päivän ajan! Voit vaihtaa pakettia tarpeidesi mukaan tai perua tilauksesi koska tahansa. Kampanja voimassa 31.12.2020 saakka.

Valitse palvelupaketti ›