Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Alennus­­kupongit

Luo ja hallinnoi alennuskuponkeja helposti MyCashflow-verkkokauppasi hallinnassa. Alennuskuponkien avulla voit palkita uskolliset asiakkaasi ja houkutella uusia kävijöitä ostoksille verkkokauppaan.

Hyödynnä alennuskuponkeja myynnin edistäjinä

Alennuskupongit ovat alennuskoodeja, joita asiakas syöttää verkkokaupan kassalla saadakseen alennuksen tilauksesta. 

MyCashflow’n alennuskuponkien avulla voit luoda kauppaan monipuolisia alennuksia, joita asiakkaasi pääsevät hyödyntämään tehdään ostoksia. Voit myöntää joko kertakäyttöisiä tai kampanjatyyppisiä alennuksia, joiden saatavuus ja käyttökohteet on mahdollista määritellä tarpeiden mukaan.

Alennuskuponkien asetuksissa voit määritellä esimerkiksi minimitilaussumman, joka asiakkaan on ylitettävä saadakseen alennuskupongin käyttöönsä. Alennuskoodin voi myös rajata koskemaan vain tiettyjä tuotteita.

Alennuskoodeja voi jakaa porkkanana esimerkiksi verkkokaupan sähköpostilistalle liittymiseen. Käytä luovuuttasi ja hyödynnä MyCashflow-alennuskuponkeja monipuolisesti verkkokaupan myynnin edistäjinä – ja tee samalla asiakkaat tyytyväisiksi!

Alennuskuponkien hallinta

Uusien alennuskuponkien lisääminen MyCashflow’ssa on helppoa: mene hallintatyökalun sivulle Tilaukset > Alennuskupongit, paina Uusi alennuskuponki -painiketta, määritä alennuskupongin asetukset ja paina Tallenna.

Näet verkkokauppasi kaikki alennuskupongit hallintatyökalun sivulla Tilaukset > Alennuskupongit.

Lue tarkemmat ohjeet alennuskuponkien käyttöön MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Alennuskupongit sisältyvät kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.