Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Asiakasraportti

Asiakasraportin avulla seuraat helposti rekisteröityneiden asiakkaiden käyttäytymistä. Voit hyödyntää raporttia myynnin edistämisessä palkitsemalla kaupan uskollisimmat asiakkaat ja houkuttelemalla kadonneet asiakkaat takaisin ostoksille.

Asiakasraportti sisältää arvokasta tietoa rekisteröityneistä asiakkaista

MyCashflow’n asiakasraportti sisältää listauksen verkkokauppaasi rekisteröityneistä asiakkaista ja heidän asiakkuustiedoistaan. 

Verkkokaupan hallintatyökalussa voit tulostaa raportteja myös asiakasryhmittäin. Näin voit koostaa raportille tietoa esimerkiksi jälleenmyyjistä, uusista asiakkaista tai tietyn paikkakunnan asiakkaista. 

Myynnin edistämisen näkökulmasta voit hyödyntää raporttia palkitsemalla kaupan uskollisimmat asiakkaat ja houkuttelemalla kadonneet asiakkaat takaisin ostoksille.

Asiakasraportin lataaminen

MyCashflow'n raportointityökalujen avulla voit kerätä monipuolista tietoa verkkokauppasi tuotteista, tilauksista ja myynnistä.

Raporttien lataaminen on helppoa: valitse asiakasrekisteri-raportti Raportit-sivun listauksesta, mukauta raporttia tarvittaessa ja paina Muodosta raportti -painiketta. Valitse sen jälkeen, missä muodossa haluat ladata tiedot.

Lue tarkemmat ohjeet MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Ominaisuus sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.