Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Asiakas­ryhmät

Asiakasryhmien avulla voit jakaa rekisteröityneet asiakkaat segmentteihin ja näin räätälöidä viestintää asiakasryhmäkohtaisesti verkkokaupan hallinnassa. Asiakasryhmien avulla mahdollistat myös asiakasryhmäkohtaiset maksu- tai toimitustavat verkkokauppaasi.

Räätälöi verkkokaupan toimintoja ja viestintää asiakasryhmittäin

MyCashflow’ssa voit luoda asiakasryhmiä, joiden avulla jaat rekisteröityneet asiakkaat segmentteihin ja mahdollistat esimerkiksi asiakasryhmäkohtaiset maksu- tai toimitustavat verkkokauppaasi.

Asiakasryhmien avulla voit myös luoda erilaisille kohderyhmille suunnattuja kieli- ja kauppaversioita ja hallita niitä keskitetysti MyCashflow’n hallintapaneelin avulla. Jokaisessa kauppaversiossa voi olla yksilöllinen ulkoasu, verkkotunnus ja kielivalinta – samoin kuin kohderyhmille sopivimmat maksu- ja toimitustavat. Näin voit optimoida kauppaversion halutun kohderyhmän – esimerkiksi pelkästään jälleenmyyjien – tarpeisiin.

Markkinoinnin kannalta asiakasryhmät tarjoavat mahdollisuuden luoda eri asiakasryhmille kohdennettua viestintää verkkokaupan hallinnassa. Verkkokaupan kasvun mahdollistamiseksi verkkokauppiaan kannattaakin liian lavean markkinoinnin sijaan kohdentaa viestintää erityisesti sille asiakassegmentille, joka edustaa parhaiten tuottavaa asiakasryhmää. MyCashflow’n asiakasryhmät palvelevat erinomaisesti tässä tarkoituksessa.

Asiakasryhmien hallinta

Kun haluat luoda uuden asiakasryhmän, aloita painamalla Lisää asiakasryhmä -painiketta verkkokaupan hallintatyökalun Asiakkaat-sivulla. Anna asiakasryhmälle nimi kaikilla tarvittavilla kielillä ja tallenna luomasi asiakasryhmä.

Voit lisätä haluamasi asiakkaat asiakasryhmiin kahdessa sijainnissa: asiakkaat-sivun listalla sekä asiakastietolomakkeella. Asiakkaat voivat kuulua yhtäaikaisesti useisiin asiakasryhmiin.

Lue tarkemmat ohjeet asiakastilien käyttöön MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Asiakasryhmät ovat käytettävissä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.