Siirrä verkko­kauppasi MyCashflow’lle 🚀.
Tutustu nyt ›
Tulossa
Uusi 🔥

Asiakastilit

Luo asiakkaille omia asiakastilejä ja anna kävijöiden rekisteröidä itsensä verkkokauppasi käyttäjiksi. Asiakastilien avulla kirjautuneille asiakkaille voidaan näyttää esimerkiksi kampanja-alennuksia tai mahdollistaa pääsy vain tietylle asiakasryhmälle tarkoitettuun kauppaversioon.

Luo asiakastilejä ja anna kävijöiden reksiteröityä kaupan asiakkaiksi

MyCashflow’ssa voit lisätä itse kauppaasi asiakkaita ja antaa asiakkaille mahdollisuuden rekisteröidä itsensä kauppaan julkisella puolella. Asiakastilien avulla kirjautuneille asiakkaille voidaan näyttää esimerkiksi kampanja-alennuksia tai mahdollistaa pääsy vain tietylle asiakasryhmälle tarkoitettuun kauppaversioon.

Kun verkkokauppaan on luotu asiakastilejä, voit luokitella kauppasi asiakkaat erillisiin asiakasryhmiin. Näin mahdollistat verkkokaupassa esimerkiksi asiakasryhmäkohtaiset maksu- tai toimitustavat.

Voit luoda erilaisille asiakasryhmille suunnattuja kieli- ja kauppaversioita ja hallita niitä keskitetysti helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla. Jokaisessa kauppaversiossa voi olla yksilöllinen ulkoasu, verkkotunnus ja kielivalinta – samoin kuin kohderyhmille sopivimmat maksu- ja toimitustavat. Näin voit optimoida kauppaversion halutun kohderyhmän – esimerkiksi pelkästään jälleenmyyjien – tarpeisiin.

Asiakastilien luominen

Uuden asiakastilin luominen on helppoa: mene MyCashflow-hallintatyökalun Asiakkaat-sivulle, paina Uusi asiakas -painiketta ja määritä asiakastilin tiedot ja tallenna asiakkaan tiedot Asetuksissa voit määrittää muun muassa asiakkaan oletusversion ja oletusvaluutan.

Lue tarkemmat ohjeet asiakastilien käyttöön MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Asiakastilit sisältyvät kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.