Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Automaattiset tilaus- ja toimitusvahvistukset

Jotta verkkokauppasi asiakkaat saavat ajankohtaista tietoa tilaustensa etenemisestä, MyCashflow’ssa on mahdollista lähettää asiakkaille ilmoituksia sähköpostiin. Automaattisesti lähetettävät tilaus- ja toimitusvahvistukset pitävät asiakkaan ajan tasalla tilauksen eri vaiheista ja lisäävät luottamusta verkkokauppaasi kohtaan.

Tilaus- ja toimitusvahvistukset automaattisesti asiakkaan sähköpostiin

Asiakkaille lähetettävät sähköposti-ilmoitukset, kuten tilaus- ja toimitusvahvistukset kertovat asiakkaalle ajantasaista tietoa tilauksen eri vaiheista, parantavat asiakastyytyväisyyttä ja lisäävät osaltaan luottamusta verkkokauppaa kohtaan.

Tilausvahvistus lähetetään asiakkaalle tilauksen tekemisen yhteydessä ja toimitusvahvistus lähetetään automaattisesti siinä vaiheessa, kun tilaus tai jokin sen lähetyksistä merkitään toimitetuksi. Lähetyksen toimittamisen yhteydessä viestin lähetys on valinnaista.

MyCashflow muodostaa tilausvahvistusviestit automaattisesti. Voit kuitenkin muokata viestipohjaa CSS-tyylein yrityksesi brändin mukaiseksi.

Automaattisten viestien lisäksi voit lähettää asiakkaillesi minkä tahansa sähköposti-ilmoituksen myös manuaalisesti MyCashflow’n hallintatyökalussa.

Automaattisten sähköposti-ilmoitusten hallinta

Näet kaikki tilaukseen liittyvät sähköposti-ilmoitukset MyCashflow’n hallintatyökalun tilaussivulla, Sähköposti-ilmoitukset-välilehdellä.

Lue ohjeet sähköposti-ilmoitusten hallintaan MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupaketteihin

Ominaisuus on käytössä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.