Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Tulossa
Uusi 🔥

Hallintatyökalun tuotehaku

MyCashflow’n hallintatyökalusta löytyvän tuotehaun avulla voit etsiä tuotteita kaupan valikoimasta joko hakusanojen avulla tai käyttämällä erilaisia suodattimia. Sisäinen tuotehaku säästää aikaa, auttaa löytämään halutut tuotteet ja järjestämään hakutulokset halutulla tavalla.

Löydä tuotteet ja järjestele hakutulokset sisäisen tuotehaun avulla

MyCashflow’n hallintatyökalun tuotehaku on suunniteltu nopeuttamaan kaupan tuotteiden etsintää ja tarkentamaan hakutuloksia erilaisten suodattimien perusteella. Sisäisen tuotehaun avulla löydät etsimäsi tuotteet kaupan valikoimasta ja voit järjestellä niitä haluttujen ominaisuuksien – esimerkiksi nimen, hinnan, tuotenumeron, varastopaikan tai päivitysten mukaan. Älykkääksi suunniteltu tuotehaku säästää aikaa ja tehostaa työskentelyä.

Tuotehaun käyttäminen

Löydät tuotehaun hallintatyökalun Tuotteet-sivun päänäkymästä. Yläkulmasta löytyvän hakukentän avulla voit suorittaa hakuja halutuilla hakusanoilla. 

Hakukentän alla sijaitsevien valikkojen avulla voit puolestaan tarkentaa ja järjestellä hakutuloksia. Ensimmäisen valikon avulla on mahdollista suodattaa hakutuloksia tuotteiden saatavuuden tai muiden määritteiden perusteella ja toinen valikko mahdollistaa hakutulosten järjestelyn haluttujen kriteerien – esimerkiksi nimen, hinnan, tuotenumeron ja varastopaikan mukaan.

Tarkemmat ohjeet sisäiseen tuotehakuun löydät ohjekeskuksestamme.

Hinta

Sisäinen tuotehaku sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin (Basic, Advanced, Pro).