Siirrä verkko­kauppasi MyCashflow’lle 🚀.
Tutustu nyt ›
Tulossa
Uusi 🔥

Kampanjat

Edistä myyntiä kampanjoiden avulla: tarjoa tuotekohtaisia alennuksia, määräalennuksia, alennusrivejä tilauksen kokonaissummasta tai ilmaiset toimituskulut halutuilla ehdoilla. Kampanjat houkuttelevat verkkokauppaan uusia asiakkaita ja antavat jo olemassa olevalle asiakaskunnalle aktiivisen ja suositun mielikuvan kaupasta.

Kampanjat lisäävät myyntiä ja lisäävät tyytyväisten asiakkaiden määrää

MyCashflow'n kampanjat ovat kätevä tapa edistää verkkokaupan myyntiä tarjoamalla alennuksia halutuilla ehdoilla. Meneillään olevat kampanjat ja tarjoukset antavat verkkokaupasta aktiivisen ja suositun kuvan, mikä osaltaan vahvistaa kävijöiden luottamusta kauppaa kohtaan.

Aloittavalle verkkokaupalle esimerkiksi avajaistarjoukset antavat erinomaisen mahdollisuuden ensimmäisen kampanjan luontiin. Toistuvalla kampanjoinnilla puolestaan saadaan paitsi tehostettua kaupan myyntiä, myös pidettyä kauppa asiakkaiden mielissä, mikä on asiakaskunnan luomisen ja jo olemassa olevan yleisön aktivoimisen kannalta elintärkeää. 

Luo alennuskampanja halutuilla ehdoilla

Kampanjoiden avulla voit luoda verkkokauppaan alennuksia juuri haluamillasi ehdoilla: tuotealennukset koskevat valittuja tuotteita, määräalennusten avulla asiakas voi tilata useita kappaleita samaa tuotetta alennetulla hinnalla ja alennusrivin avulla kaupassa voidaan myöntää alennuksia tilauksen loppusummasta – joko kiinteänä tai prosentuaalisena alennuksena. 

Tilaamiseen liittyvän epävarmuuden vähentämiseksi verkkokaupassa voidaan tarjota myös ilmaisia toimituksia tiettyjen ehtojen täyttyessä. Rahtivapausrajan (esimerkiksi kaikkiin yli 100 euron tilauksiin toimitus 0 euroa) käyttäminen kannustaa asiakkaita suurempiin tilauksiin ja on toimiva keino keskiostoksen arvon kasvattamiseksi.

Osta x, maksa y -kampanjat

Uutuutena MyCashflow’n Pro-palvelupaketin verkkokauppiailla on mahdollisuus luoda paljousalennuksiin perustuva kampanjatyyppi, jossa asiakas saa yhden tai useamman tuotteen maksutta ostaessaan tuotteita tietyn määrän. Kokeile uuden kampanjatyypin luontia ja lisää verkkokaupan myyntiä kiinnostavien tarjousten avulla!

Lue lisää ›

Kampanjoiden luominen

Käynnissä olevat kampanjat näkyvät MyCashflow’n hallintatyökalun Tuotteet-sivun vasemman palstan Kampanjat-kohdassa. Klikkaamalla kampanjan nimeä saat esiin kampanjan tiedot, jossa on näkyvillä yhteenveto kampanjasta ja lista kampanjaan mahdollisesti kuuluvista tuotteista.

Uuden kampanjan luominen on helppoa: paina Lisää kampanja -painiketta, määritä kampanjan asetukset kampanjalomakkeella ja tallenna kampanja. Jos valitsit kampanjalomakkeella Tuotealennukset, muista lisätä kampanjaan tuotteet ja hinnoitella ne.

Lue tarkemmat ohjeet kampanjoiden käyttöön MyCashflow’n tukisivustolta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Kampanjat ovat käytössä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa (alk. Basic).