Siirrä verkko­kauppasi MyCashflow’lle 🚀.
Tutustu nyt ›
Tulossa
Uusi 🔥

Kauppa- ja kieliversiot

Luo useita eri versioita kaupastasi kauppaversioiden avulla. MyCashflow’n kauppa- ja kieliversiot tarjoavat mahdollisuuden luoda eri asiakasryhmille ja kohdemarkkinoille suunnattuja versioita verkkokaupastasi – ja näin optimoida kaupan juuri halutun kohderyhmän tarpeisiin.

Optimoi verkkokauppa eri kohderyhmille

MyCashflow’n kauppaversioiden avulla voit kääntää verkkokauppasi muille kielille tai luoda eri tarkoituksiin omia rajattuja alueita verkkokaupassa. Kauppaversioiden ansiosta esimerkiksi jälleenmyyjille voidaan toteuttaa oma versio verkkokaupasta. 

Kauppaversioita hyödyntämällä verkkokaupan toimitus- ja maksutavat voidaan määrittää aina kohdemarkkinan tai asiakaskunnan mukaan – samoin kuin kaupan nimi, verkkotunnus, oletuskieli, oletusvaluutta sekä tuotteiden ja kampanjoiden näkyvyysasetukset. 

Verkkokaupan hallinnan helpottamiseksi kaikki eri kauppaversiot voivat käyttää samaa tuotevalikoimaa sekä varastoa.

Luo kauppaversio halutulla kielellä

Mikäli käyt kauppaa kansainvälisesti, voit luoda eri kohdemaille omankielisensä versiot. Kun käytössä on erikielisiä versioita, kaikkien verkkokaupan sisältöjen, esimerkiksi tuotteiden ja sisältösivujen tekstit voidaan kääntää käytössä oleville kielille. 

Määritä toimitus- ja maksutavat markkina-alueen mukaan

Kansainvälisessä kaupassa toimitus- ja maksutavat voidaan versioiden perusteella rajata tiettyjen alueiden käyttöön. Jos versio on suunnattu ainoastaan ulkomaan myyntiin, voit asettaa kansainväliset toimitustavat käyttöön kyseisessä versiossa. 

Räätälöi ominaisuudet asiakasryhmän mukaan

MyCashflow’ssa voit myös luoda eri asiakaskunnille – esimerkiksi jälleenmyyjille – omia versioita, joilla on oma hinnasto tai tuotevalikoima. Jokaiselle versiolle voidaan ottaa käyttöön oma kaupan teema ja URL-osoite. Versiot on myös mahdollista sulkea vain valittujen asiakasryhmien käyttöön tai yleisesti kirjautumisen taakse.

Kauppaversioiden hallinta

Kauppaversioita hallitaan MyCashflow’n hallintatyökalun sivulla Ulkoasu > Versiot.

Verkkokaupan julkisella puolella kauppaversioista muodostetaan oletusteemassa pudotusvalikko, jonka kautta asiakkaat voivat valita haluamansa version.

Lue tarkemmat ohjeet kauppaversioiden hallintaan MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Kauppa- ja kieliversiot ovat käytettävissä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.