Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Kirjanpitoraportti

Verkkokaupan kirjanpitoraportti sisältää kattavan erittelyn myynnistä verotusta ja kirjanpitoa varten.

Verkkokaupan kirjanpitoraportti on tärkeä dokumentti verotusta ja kirjanpitoa varten

MyCashflow’ssa arkistoidut tilaukset lukitaan kirjanpitoon raportointia varten. Arkistoiduista tilauksista voidaan muodostaa kirjanpitoraportti, joka sisältää kattavan erittelyn myynnistä verotusta ja kirjanpitoa varten.

Kirjanpitoraportille sisällytetään tilauksen arvo sillä päivämäärällä, jolla se on arkistoitu. Ennen arkistointia tehdyt muutokset eivät näy kirjanpitoraportilla. 

Kirjanpitoraportti jakautuu seuraaviin osa-alueisiin: yleiskatsaukseen, myynnin erittelyyn, arvonlisäverojen erittelyyn, maksujen erittelyyn ja tilauksiin. Jos haluat muodostaa raportin ilman tilausten erittelyä, valitse Näytä vain yhteenveto -valinta.

Myynnin erittely -kohdasta selviävät verkkokaupan veroton tuotteiden myynti, alennukset sekä liikevaihdon jakautuminen arvonlisäverotuksen mukaan.

Arvonlisäverojen erittely -kohdassa esitetään veroton ja verollinen myynti valitulla aikavälillä verokannoittain ja veron osuus jokaisen verokannan myynnistä.

Maksujen erittely -kohta puolestaan sisältää yhteenvedon tilausten maksutavoista ja maksujen tilasta. 

Kirjanpitoraportin muodostaminen

Löydät verkkokaupan kirjanpitoraportin MyCashflow’n hallinnan sivulta Raportit > Kirjanpitoraportti.

Voit muodostaa kirjanpitoraportin haluamaltasi aikaväliltä. Kaikista myynneistä esitetään kirjanpitoraportilla arvonlisäveroton liikevaihto, veron määrä sekä verollinen myynti. 

Lue tarkemmat ohjeet kirjanpitoraportin luontiin ja tutustu raportin eri osa-alueisiin MyCashflow’n ohjekeskuksessa.

Huomaathan, että kirjanpitoraportin muodostamiseksi kaupassa tilausten arkistoinnin tulee olla päällä – joko manuaalisena tai automaattisena toimenpiteenä. Arkistoitujen tilausten sisältöä, summaa tai maksutapahtumia ei voi muuttaa, minkä vuoksi arkistoitu tilaus näkyy raporteilla aina samana ajankohtana. Lue ohjeet tilausten arkistointiin.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Kirjanpitoraportti on käytettävissä kaikissa maksullisissa Mycashflow-palvelupaketeissa.