Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Ladattavat tuotteet

Ladattavien tuotteiden avulla voit laajentaa verkkokauppasi valikoimaa fyysisten tuotteiden lisäksi digitaalisiin tuotteisiin, lisätä myytävien tuotteiden valikoimaa ja tuoda uusia ansaintamahdollisuuksia verkkokauppaasi – ilman huolta tuotteiden varastoinnista tai toimituskustannuksista.

Laajenna verkkokauppasi valikoimaa digitaalisilla tuotteilla

MyCashflow’n ladattavien tuotteiden avulla voit myydä verkkokaupassasi tavaroiden ja muiden fyysisten tuotteiden lisäksi täysin digitaalisia tiedostoja, jotka laajentavat verkkokauppasi valikoimaa ja tuovat lisää ansaintamahdollisuuksia yrityksellesi. 

Verkkokaupassa myytävät digitaaliset tuotteet voivat olla esimerkiksi pdf-tiedostoja, valokuvia, videoita, esitteitä, valmennusmateriaaleja tai muuta digitaalisessa muodossa olevaa materiaalia. 

Digitaaliset tuotteet voidaan ladata heti maksutapahtuman jälkeen, minkä ansiosta asiakkaat saavat ne välittömästi käyttöönsä. Nopeuden lisäksi ladattavien tuotteiden etuna on myös se, että niistä ei mene varastointi- tai toimituskustannuksia, mikä säästää rahaa sekä yrityksen että asiakkaan kannalta.

Ladattavien tuotteiden luominen

Ladattavien tuotteiden luominen MyCashflow’ssa on helppoa: lisää vain verkkokauppaasi uusi tuote, avaa tuotekortin varasto-välilehti ja valitse kohta “Tuote on ladattava tiedosto”. Tämän jälkeen voit siirtyä lisäämään ladattavan tiedoston ja asettamaan sille tarvittavat tiedot myyntiä varten.

Tarkemmat ohjeet ladattavien tiedostojen luontiin löydät ohjekeskuksestamme.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Ladattavien tiedostojen myyminen sisältyy Advanced, Pro ja Enterprise-pakettien hintaan. Ominaisuus ei ole käytettävissä Free- tai Basic-palvelupaketeissa.