Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Lahjakortit

Lahjakortit tarjoavat hyvän keinon edistää verkkokaupan myyntiä ja parantaa asiakastyytyväisyyttä luovalla tavalla. Voit myydä lahjakortteja verkkokauppaasi tai myöntää lahjakorttien avulla asiakkaille kerta-alennuksia ostoksista.

Myy lahjakortteja verkkokaupassasi

MyCashflow'ssa voit nyt luoda myytäviä lahjakorttituotteita, joita asiakkaat voivat käyttää tilausten maksamiseen.

Uusi lahjakorttituote luodaan MyCashflow'n hallintatyökalun Tuotteet-sivulla, Lisää lahjakorttituote -painikkeella. Myytävä lahjakorttituote luo uuden lahjakortin automaattisesti generoidulla koodilla verkkokaupan hallinnan Lahjakortit-sivulle, kun tilaus on maksettu. 

Myytävien lahjakorttituotteiden lisäksi lahjakortteja voi perinteiseen tapaan luoda myös manuaalisesti verkkokaupan hallinnan Tilaukset > Lahjakortit -sivulla.

Lahjakorttien monipuoliset käyttötavat

Lahjakortit tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia verkkokaupassa: asiakas voi käyttää maksamiseen useita eri lahjakortteja ja kaupassa on mahdollista käyttää lisäksi yhtä alennuskuponkia tai kampanjakoodia. 

Mikäli lahjakortille jää arvoa maksun jälkeen, koodin voi käyttää kassalla uudestaan. Jos asiakkaalle jää maksettavaa lahjakortin käytettyään, asiakas voi maksaa jäljelle jäävän summan valitsemallaan maksutavalla.

MyCashflow’n sisäänrakennettu kassajärjestelmä, MyCashflow Kassa, sisältää tuen lahjakorteilla maksamiselle. Kun lahjakortti on luotu tuotteeksi kauppaan, sen voi ostaa sekä verkkokaupasta että myyntipisteestä.

Lahjakorttien hallinta

Myytävät lahjakorttituotteet

Luo verkkokauppaan myytävä lahjakorttituote Tuotteet-sivulta löytyvän Lisää tuote -painikkeen alasvetovalikosta. Määritä lahjakorttituotteen tiedot ja paina Tallenna. Kun asiakas tilaa lahjakorttituotteen, hänelle luodaan lahjakortti tilauksen toimituksen yhteydessä. Lue tarkemmat ohjeet.

Lahjakorttien luominen manuaalisesti

Manuaalisesti luotavien lahjakorttien hallinnan löydät verkkokaupan hallinnan sivulta Tilaukset > Lahjakortit. Luo uusi lahjakortti tai avaa lahjakortti listalta, jolloin pääset muokkaamaan sen asetuksia. Sivulla näet myös tiedon kaikista tilauksista, joissa lahjakorttia on käytetty. Lue tarkemmat ohjeet.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Lahjakortit ovat käytettävissä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.