MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.
Ominaisuudet

Lahjakortit

Lahjakortit tarjoavat keinon edistää verkkokaupan myyntiä ja parantaa asiakastyytyväisyyttä luovalla tavalla. MyCashflow’ssa voit myydä lahjakortteja verkkokauppaasi tai myöntää lahjakorttien avulla asiakkaille kerta-alennuksia ostoksista.

Lisää tyytyväisiä asiakkaita lahjakorttien avulla

MyCashflow'ssa voit luoda asiakkaitasi varten lahjakortteja, joita asiakkaat voivat käyttää tilauksen maksamiseen. Lahjakorttien myynti on toimiva tapa verkkokaupan myynnin edistämiseksi ja asiakastyytyväisyyden lisäämiseksi.

Lahjakortit tarjoavat monipuolisia käyttömahdollisuuksia MyCashflow-verkkokaupassa: asiakas voi käyttää maksamiseen useita eri lahjakortteja ja verkkokaupassa on mahdollista käyttää lisäksi yhtä alennuskuponkia tai kampanjakoodia. 

Mikäli asiakkaalle jää lahjakortille arvoa maksun jälkeen, koodin voi käyttää kassalla uudestaan. Jos asiakkaalle jää maksettavaa lahjakortin käytettyään, asiakas voi maksaa jäljelle jäävän summan haluamallaan verkkokaupan maksutavalla.

MyCashflow’n sisäänrakennettu kassajärjestelmä, MyCashflow Kassa, sisältää tuen lahjakorteilla maksamiselle, sillä asiakas voi maksaa ostoksensa lahjakortilla kokonaan tai osittain. Näin ollen MyCashflow’n lahjakortit ovat yhteensopivia sekä verkkokaupassa että myymälässä. 

Lahjakorttien hallinta

Löydät lahjakorttien hallinnan MyCashflow’n hallintatyökalusta, sivulta Tilaukset > Lahjakortit. Kun avaat lahjakortin listalta, pääset tarkastelemaan ja muokkaamaan lahjakortin asetuksia. Täällä näet myös tiedon kaikista tilauksista, joissa lahjakorttia on käytetty.

Lue ohjeet lahjakorttien käyttöönottoon MyCashflow’n tukisivustolta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Lahjakortit ovat käytettävissä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.