Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Saatavuus­ilmoitukset

Verkkokaupan saatavuusilmoitukset kertovat asiakkaille heti, kun heidän haluamansa tuote on jälleen varastossa, houkutellen heidät takaisin ostoksille. Saatavuusilmoitusten käyttöönotto lisää asiakastyytyväisyyttä ja myyntiä.

Lähetä ilmoituksia saatavilla olevista tuotteista

Mikäli myynnissä oleva tuote on päässyt loppumaan verkkokaupan varastosta, MyCashflow’n saatavuusilmoitukset antavat mahdollisuuden tilata ilmoituksen sähköpostiin, kun tuotetta on jälleen saatavilla. Ominaisuus tarjoaa aidosti kiinnostavaa tietoa asiakkaille ja tuo heidät mahdollisesti takaisin ostoksille verkkokauppaan – sen sijaan, että he päätyisivät ostamaan tuotteen jostain muualta. 

Sen lisäksi, että saatavuusilmoitukset tuovat kiinnostuneita asiakkaita verkkokauppaan, ominaisuutta voi hyödyntää myös tuotteiden kysynnän kartoitukseen. Tällöin tuote lisätään verkkokaupan sivuille ilman varastosaldoa ja saatavuusilmoitusten tilausmäärien perusteella tehdään tuotteen menekille valistunut arvio, jota voidaan myöhemmin hyödyntää ostotilauksissa. 

Näin toteutettu kysynnän etukäteisarvointi voi olla hyödyllistä etenkin kalliiden hankintakustannusten tuotteissa tai niissä tuotteissa, joiden kysynnän tiedetään hiipuvan nopeasti uutuusarvon heiketessä.

Saatavuusilmoitusten lähettäminen

Saatavuusilmoitukset lähetetään manuaalisesti MyCashflow’n hallintatyökalun tuotekortilta. Kun tuotteesta tai jostain sen variaatiosta on tilattu saatavuusilmoituksia, tuotekortilla näytetään ilmoitus, jossa kerrotaan tilattujen saatavuusilmoituksien määrä.

Kaikki tuotteet, joista on tilattu saatavuusilmoituksia, löydät käyttämällä Tuotteet-sivun suodattimia. Valitse hakukentän viereisestä suodatinvalikosta vaihtoehto Saatavuusilmoitukset.

Lue tarkemmat ohjeet saatavuusilmoitusten lähettämiseen MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Ominaisuus sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.