Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Tulossa
Uusi 🔥

Älykäs sisäinen hakukone

MyCashflow'n tehokas sisäinen hakukone helpottaa ostamista, parantaa asiakastyytyväisyyttä ja tehostaa verkkokaupan myyntiä. Edistyksellinen hakutoiminto pitää sisällään älykkäitä ominaisuuksia, joiden avulla verkkokaupan asiakkaat löytävät haluamansa tuotteet nopeasti ja helposti.

Sisäinen haku auttaa löytämään kaupan tuotteet nopeammin

Kaikkiin MyCashflow-verkkokauppoihin sisältyy sisäinen hakukone, jonka avulla käyttäjä voi etsiä verkkokaupan tuotteita. Sisäinen hakukone on auttaa löytämään halutut tuotteet helpommin verkkokaupan valikoimasta, mikä osaltaan parantaa asiakkaiden ostokokemusta.

MyCashflow'n sisäinen hakukone noudattaa hakukoneiden yleisiä toimintaperiaatteita, joten verkkokaupan sisältöjen hakukoneoptimointi vaikuttaa tuotteiden löydettävyyteen sekä verkkokaupan sisällä että julkisissa hakukoneissa. 

Älykkäät ominaisuudet helpottavat etsimistä

MyCashflow-verkkokauppaan sisältyvä älykäs hakukone pitää sisällään useita hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden avulla verkkokaupan asiakkaat löytävät haluamansa heikommillakin hakusanoilla.

Hakukoneen ominaisuudet:

  • osuvia hakutuloksia salamannopeasti
  • älykkäät hakusanaehdotukset 
  • suosituimmat haut -listaus 
  • kirjoitusvirheiden korjaus 
  • taivutusmuotojen ja yhdyssanojen tuki
  • oppiva algoritmi 
  • hakutulosten rajaus esimerkiksi tuoteryhmän ja hinnan mukaan

Hakukone tarjoaa suosituimmat hakusanat käyttäjän aktivoidessa hakukentän. Heti ensimmäisestä merkistä lähtien haku alkaa tuottaa sopivimpia hakusanaehdotuksia ja livehaku kaivaa osuvimpia tuotteita näytille sitä mukaa kun hakutermi muodostuu.

Hakukone ymmärtää myös kirjoitusvirheet, taivutusmuodot ja sisältää tuen myös yhdyssanoille. Älykäs haku myös oppii käyttäjien tekemistä hauista ja optimoi hakutuloksia käytettyjen hakusanojen mukaan.

Tärkeimmät tulokset ensin

MyCashflow’n hakukone pisteyttää hakutulokset hakutermien mukaan automaattisesti ja tarjoaa parhaat osuvuuspisteet saaneet tulokset aina ensimmäisenä. Pisteytyksessä huomioidaan verkkokaupan bisneslogiikka, jolloin mainostettavaksi merkittyjä ja varastosta löytyviä tuotteita nostetaan hakutuloksissa ylemmäs, kun taas loppuunmyytyjä pudotetaan alemmas.

Haun tulossivulla käyttäjän on mahdollista rajata tuloksia esimerkiksi tuoteryhmän, tuotemerkin tai hintaryhmän mukaan. Tämän ansiosta verkkokaupan asiakas löytää etsimänsä tuotteet helpommin ja samalla ostopäätöksen teko helpottuu.

Ohjeet hakukoneen käyttöön

Lue ohjeet sisäisen haun käyttöön MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Ilmaisissa ja maksullisissa MyCashflow-verkkokaupoissa on käytössä eri hakukoneet. Maksullisissa MyCashflow-verkkokaupoissa on käytössä ilmaisversiota tehokkaampi hakukone, joka tuo mukanaan useita lisäominaisuuksia.

Maksulliset verkkokauppapaketit sisältävät myös tehokkaat hakutyökalut, joiden avulla tulossivulla voi tarkentaa tehtyä hakua tuotteiden hintaluokan, tuoteryhmän ja tuotemerkin mukaan.