Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Teksti­editori

MyCashflow’n tekstieditorin avulla voit muotoilla verkkokauppasi tekstisisältöjä juuri haluamallasi tavalla. Vapauta luovuutesi ja rikasta tekstiä erilaisilla muotoiluilla, taulukoilla, linkeillä, valokuvilla ja videoilla.

Rikasta tekstisisältöä tekstieditorin avulla

Useisiin MyCashflow-verkkokauppojen sisältötyyppeihin kuuluu tekstikenttiä, joissa voit muotoilla sisältöä käyttämällä graafista tekstieditoria.

Tällaisia tekstikenttiä löydät esimerkiksi verkkokaupan sisältösivuilta ja uutisista, tuotelomakkeelta, tuoteryhmien ja -merkkien esittelysivuilta, verkkokaupan ja kauppaversioiden asetuksista, bannereista, toimitus- ja maksutapojen asetuksista ja kampanjoista.

MyCashflow'n sisältämässä WYSIWYG-tekstieditorissa voit lisätä tekstiin helposti yleisimpiä tekstinkorostuskeinoja: lihavointia, kursivointia, alleviivausta, yliviivausta, tekstin asemointia ja värien lisäämistä tekstiin ja tekstin taustaan. Tekstieditorissa voit myös luoda erilaisia otsikkotyylejä, hyödyntää lainaus-tyyliä ja kirjoittaa koodi-tyylillä tekstiä, jossa ei voi käyttää muita muotoiluja.

Älykäs tekstieditori tukee myös numeroitujen ja numeroimattomien listojen luontia, taulukkoja, kuvien sisällyttämistä tekstin sekaan, linkkien lisäämistä tekstiin ja kuviin sekä videoiden upottamista editoriin. Hyödynnä MyCashflow’n tekstieditoria juuri kuten haluat!

Tekstieditorin käyttö

Jos verkkokauppasi ei vielä käytä kaikissa tekstikentissä uutta tekstieditoria, voit ottaa sen käyttöön koko verkkokaupan laajuisesti käyttämällä editorien massamuutostyökalua. Voit aloittaa massamuutoksen tekstieditorien yhteydessä sijaitsevan ilmoituksen kautta. 

Voit myös vaihtaa yksittäisiä sivuja käyttämään uutta tekstieditoria. Näin voit testata editorin käyttämistä ennen lopullista siirtymistä uuteen editoriin.

Lue tarkemmat ohjeet tekstieditorin käyttöön MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Tekstieditori sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.