Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tilaushaku

Tilaushaun avulla voit hakea MyCashflow-verkkokaupan tilauksia haluamiesi kriteerien, kuten tilauksen tilan, maksu- ja toimitustavan sekä maksun tilan perusteella. Älykäs tilaushaku auttaa löytämään tilaukset nopeasti ja helpottaa verkkokaupan hallintaa.

Älykäs tilaushaku auttaa etsimään ja suodattamaan tilauksia

MyCashflow’n hallintatyökalun Tilaukset-sivulta löytyvä tilaushaku antaa mahdollisuuden etsiä ja suodattaa verkkokaupan tilauksia useiden eri kriteerien perusteella. 

Tilaustaulukon otsikkoriviltä löytyvien suodatustyökalujen avulla voit hakea tilauksia käyttäen ehtona esimerkiksi luontiajankohtaa, käsittelyn tilaa, maksun tilaa, maksutapaa, versiota, arkistoinnin tilaa tai tilauksen lähdettä (verkkokauppa tai kassa).

Voit hakea tilauksia myös sanahaun avulla ja kohdistaa haun esimerkiksi tilaajan tietoihin, tilaajan osoitteeseen, toimitusmaahan, tuotteen nimeen, tuotenumeroon, tilauksen lisätietoihin ja tilauskommentteihin sekä lähetysten seurantakoodeihin.

Kun olet laatinut haluamasi tilaushaun, voit myös tallentaa sen, jotta löydät samat tilaukset helposti uudelleen jatkossa.

Tilaushaun käyttö

Voit hakea ja suodattaa verkkokaupan tilauksia Tilaukset-sivulta löytyvillä hakutyökaluilla. Tilaustaulukon otsikkoriviltä löydät suodatustyökalut, joiden avulla voit hakea tilauksia suodattimien avulla.

Lue tarkemmat ohjeet tilaushaun käyttöön MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Tilaushaku sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.