Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tilauskommentit

Tilauskommentit mahdollistavat tilaukseen liittyvien seikkojen kommentoinnin asiakkaalle tilauskortille kirjoitettavien viestien avulla. Ominaisuutta voidaan hyödyntää myös verkkokaupan sisäisessä kommunikoinnissa.

Tilauskommentit välittävät olennaista tietoa tilaukseen liittyen

Valmiiden vakiomuotoisten sähköposti-ilmoitusten lisäksi MyCashflow’ssa on mahdollista lähettää asiakkaalle tilaussivulta vapaamuotoisia tilauskommentteja, joiden avulla on helppo välittää olennaista tietoa tilaukseen liittyen ja näin parantaa viestintää asiakkaan suuntaan.

Asiakkaalle lähetettävien kommenttien lisäksi MyCashflow’ssa voi myös tallentaa tilauskommentteja tilaukselle siten, että niitä ei lähetetä asiakkaille, vaan ne pysyvät kaupan sisäisenä tietona. Tämän ominaisuuden ansiosta esimerkiksi eri tilausten käsittelijät voivat kätevästi jättää tilauksille verkkkokaupan sisäistä tietoa.

Tilauskommenttien lähettäminen

Tilauskommenttien jättäminen MyCashflow’ssa on helppoa: 

  1. Avaa haluamasi tilaus hallintatyökalun Tilaukset-sivulta.
  2. Tilausnäkymän yläosassa Tilauskommentit-kohdassa paina Lisää uusi kommentti -painiketta. 
  3. Kirjoita haluamasi viesti kommenttikenttään. Jos haluat lähettää kommentin tilaajalle, valitse kohta Lähetä tilaajan sähköpostiin.
  4. Paina Lisää kommentti tilaukseen. Jos valitsit lähettää kommentin tilaajalle, viesti lähetetään tilaajan sähköpostiin ja tilaustapahtumiin lisätään merkintä lähetetystä viestistä. Lisätty kommentti löytyy tämän jälkeen tilaussivun Tilauskommentit-osiosta.

Lue lisää tilauskommenteista MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupaketteihin

Tilauskommentit sisältyvät kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.