Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tilaus­­raportti

Kätevän tilausraportin avulla voit seurata MyCashflow-verkkokaupan tilausliikennettä tilausten saapumispäivän tai niiden toimituspäivän mukaan.

Tilausraportti sisältää tiedot kaikista verkkokaupan tilauksista

MyCashflow’n hallinnasta löydät kaksi erilaista raporttia, joiden avulla pysyt ajan tasalla kaikista verkkokaupan tilauksista. Raportit löytyvät nimellä Tilaukset ja Toimitetut tilaukset.

Voit tulostaa raportin tilauksista tai toimitetuista tilauksista juuri haluamaltasi aikaväliltä. Raporttia voi tarkentaa käyttämällä tallennettuja tuotehakuja, muita tilausraportteja sekä verkkokauppasi asiakasryhmiä. Tilaukset-raporttia voi muokata myös tilauksen tilan mukaan (käsittelyssä, toimitettu tai peruttu).

Tilausraportin lataaminen

MyCashflow'n raportointityökalujen avulla voit kerätä monipuolista tietoa verkkokauppasi tuotteista, tilauksista ja myynnistä.

Oman verkkokaupan hallinnassa voit tulostaa raportin tilauksista tai toimitetuista tilauksista haluamaltasi aikaväliltä. Voit tarkentaa raporttia käyttämällä tallennettuja tuotehakuja, muita tilausraportteja tai verkkokauppasi asiakasryhmiä.

Lue tarkemmat ohjeet MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Hinta / sisältyvyys palvelupakettiin

Tilausraportti sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.