Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tilausten käsittelylistat

Käsittele verkkokaupan tilaukset nopeasti MyCashflow’n käsittelylistojen avulla: suodata haluamasi tilaukset, käsittele massana samantyyppiset tilaukset ja tulosta kaikkien tilausten tilausdokumentit kätevästi samalla kertaa.

Nopeuta tilausten hallintaa käsittelylistojen avulla

MyCashflow’ssa voit yhdistää useita verkkokaupan tilauksia käsittelylistoiksi ja tulostaa kerralla käsittelylistan kaikkien tilausten tilausdokumentit. Tulostettavia tilausdokumentteja ovat kuitit, lähetyslistat, palautuslomakkeet ja osoitekortit.

Verkkokaupan hallinnassa tilausdokumenttien massatulostaminen pitää sisällään massakäsiteltävien tilausten valinnan ja käsittelylistan luomisen, tilausten käsittelyn, tilausdokumenttien tulostamisen sekä käsittelylistan viimeistelyn.

Hyödyntämällä käsittelylistoja nopeutat tilausten hallintaa ja helpotat keräilyä.

Käsittelylistojen hallinta

Käsittelylistan luominen tapahtuu menemällä verkkokaupan hallinnan Tilaukset-sivulle. Suodata näkyviin halutut tilaukset tilaustaulukon yläreunan työkalujen avulla, valitse listalle lisättävät tilaukset, avaa tilaustaulukon yllä Luo käsittelylista -valikko ja nimeä lista.

Kun olet luonut käsittelylistan, löydät sen Tilaukset-sivulta Käsittelylistat-valikosta. Listan luomisen jälkeen voit tulostaa listan tilausten tilausdokumentit ja massakäsitellä listan tilaukset.

Lue tarkemmat ohjeet käsittelylistojen hallintaan MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Tilausten käsittelylistat ovat saatavilla Advanced-, Pro- ja Enterprise-palvelupaketeissa.