Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Toimitusehdot

Jotta verkkokaupan perustaminen onnistuu mahdollisimman sujuvasti, MyCashflow sisältää valmiit oletustoimitusehdot, joita muokkaamalla voit laatia kaupan yksilölliset toimitusehdot pienellä vaivalla.

Hyödynnä valmiita toimitusehtoja ja muokkaa ne yrityksesi tarpeisiin

MyCashflow-verkkokauppa sisältää oletuksena luodut toimitusehdot, joita on mahdollista käyttää joko sellaisenaan tai muokata niistä sopivat yrityksesi tarpeisiin.

Kaikilla verkkokaupoilla on oltava toimitusehdot, jotka kertovat verkkokaupan asiakkaalle olennaista tietoa verkkokaupan toiminnasta: tilauskäytännöistä, maksutavoista, tilaus- ja maksuvahvistuksista, toimitustavoista ja niihin liittyvistä kuluista, toimitusajoista, palautusehdoista sekä mahdollisten ongelmatilanteiden käsittelystä. 

Oletustoimitusehdot sisältävät nämä kaikki kohdat valmiina. Koska oletustoimitusehdot on kirjoitettu valmiiksi, voit helposti muokata niitä omaan kauppaasi sopiviksi, mikä helpottaa ja nopeuttaa etenkin uuden verkkokaupan perustamista.

Toimitusehtojen hallinta

MyCashflow’n oletustoimitusehdot on syötetty valmiiksi verkkokaupan Yleiset asetukset -sivun Toimitusehdot-kenttään. Löydät saman tekstin tältä sivulta selittävien kommenttien ja vinkkien kera.

Lue ohjeet toimitusehtojen laadintaan MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Lue lisää MyCashflow’n oletustoimitusehdoista.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Toimitusehdot ovat käytettävissä kaikissa MyCashflow-palvelupaketeissa.