Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tuotehaun tallentaminen

Tallennetut tuotehaut auttavat löytämään nopeasti tietoa, jota tarvitaan usein verkkokaupan hallinnassa. Ominaisuus helpottaa myös tuotteiden valintaa esimerkiksi kampanjoita varten.

Nopeuta tiedon etsintää tallennettujen tuotehakujen avulla

MyCashflow’n tallennettujen tuotehakujen avulla voit hakea nopeasti tietoa, jota kaupassa tarvitaan usein tai säännöllisesti. Voit käyttää tallennettuja hakuja myös valitaksesi haluamiasi tuotteita esimerkiksi kampanjoiden kohteeksi. 

Hyödyllisiä tallennettuja hakuja ovat esimerkiksi myydyimmät, vähiten myydyt tai mainostettavat tuotteet. Ominaisuuden avulla voit luoda helposti tallennettuja hakuja myös esimerkiksi loppuunmyyydyistä tuotteista, varastotuotteista tai tarjouksessa olevista tuotteista – ja näin nopeuttaa halutun tiedon löytymistä. 

MyCashflow’ssa voit käyttää tallennettuja tuotehakuja esimerkiksi raporteilla, joiden avulla seuraat helposti eri tuotteiden ja tuoteryhmien myyntiä ja voit luoda varastoraportteja ja tilausraportteja kirjanpitoa varten.

Ominaisuuden käyttö

Tallennettuja tuotehakuja voit luoda MyCashflow-verkkokaupan hallintatyökalussa siirtymällä Tuotteet-sivun vasemmasta reunasta löytyvään Tallennetut haut -kohtaan. Aloita tuotehaun luominen painamalla Luo tallennettu haku -painiketta, luo ensimmäinen hakuehto ja kohdista hakuehto johonkin annetuista vaihtoehdoista. 

Halutessasi voit valita myös kauppa- tai kieliversion, josta haet tuotteita. Kun olet luonut tarvittavan määrän hakuehtoja, voit valita hakutuloksille järjestyksen esimerkiksi nimen, hinnan tai uusimpien tuotteiden mukaan.

Tarkemmat ohjeet tuotehakujen tallentamiseen löydät ohjekeskuksestamme.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Ominaisuus sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin (Basic, Advanded, Pro).