Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tuotekuvat

Laadukkaat tuotekuvat ovat avainasemassa verkkokaupan tuotteista kerrottaessa ja asiakkaan ostopäätöstä tuettaessa. MyCashflow’ssa voit lisätä tuotteen yhteyteen niin monta valokuvaa kuin haluat ja näin antaa mahdollisimman paljon informaatiota ostopäätöksen tueksi.

Laadukkaat tuotekuvat lisäävät verkkokauppasi myyntiä

Verkkokaupan tuotekuviin kannattaa panostaa, sillä tuotekuvilla on suuri rooli asiakkaan ostopäätöksen kannalta – laadukas ja korkearesoluutioinen valokuva antaa lisäinformaatiota ostopäätöksen tueksi, houkuttelee ostamaan ja samalla antaa luotettavan mielikuvan tuotetta myyvästä verkkokaupasta. Lisäksi tuotekuvat ovat tärkeä elementti hakukoneoptimoinnin kannalta, sillä yhä useampi asiakas löytää tuotesivulle hakukoneen kuvahaun kautta. 

MyCashflow’n hallinnassa voit lisätä tuotteelle niin monta kuvaa kuin haluat ja näin tarjota mahdollisimman paljon lisäarvoa ostopäätöksen tueksi.

Tuotekuvien lisääminen

Kuvien lisääminen tuotteille MyCashflow’n hallinnassa on helppoa: valitse haluamasi tuote hallintatyökalun Tuotteet-sivun tuotelistauksesta painamalla tuotteen nimeä, paina Lisää tuotekuva -painiketta ja valitse haluamasi kuva(t) joko omalta tietokoneeltasi tai verkkolähteen url-osoitteesta.

Tuotteille voi niiden lisäämisen yhteydessä antaa yhden tuotekuvan, mutta myöhemmin voit lisätä tuotteelle niin monta kuvaa kuin haluat. Voit myös liittää tuotteeseen olemassa olevia tuotekuvia verkkokauppasi tiedostohakemistoista tai ulkoisista lähteistä. Yksittäinen kuvatiedosto voi olla käytössä usealla tuotteella.

Tarkemmat ohjeet tuotekuvien lisäämiseen löydät ohjekeskuksestamme.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Tuotekuvien hallinta sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin (Basic, Advanded, Pro, Enterprise).