Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tuote­suodattimet

Verkkokaupan tuotesuodattimet auttavat asiakkaita löytämään juuri oikeat tuotteet helpommin ja siten parantavat siten ostokokemusta. MyCashflow’ssa voit luoda kätevästi tuotesuodattimia esimerkiksi tuoteryhmän, tuotemerkin ja valmistusmateriaalin mukaan.

Helpota tuotteiden löytämistä tuotesuodattimien avulla

Verkkokaupan asiakkaalla ei välttämättä ole valmiiksi tarkkaa tietoa siitä, mitä yksittäistä tuotetta hän hakee. Tämän vuoksi verkkokaupan hakutoimintojen on hyvä sisältää erilaisia suodattimia, jotka helpottavat tuotteiden etsimistä. 

MyCashflow’ssa voidaan näyttää tuotesuodattimia, joiden avulla kävijä voi suodattaa tuotteita haluttujen tuoteominaisuuksien mukaan ja siten löytää nopeasti juuri häntä kiinnostavat tuotteet koko tuotevalikoiman joukosta –vaikkapa tietyn väriset tai haluttua kokoa olevat vaatteet. MyCashflow’ssa voit luoda tuotesuodattimia esimerkiksi tuoteryhmän, tuotemerkin ja materiaalin mukaan. 

Esimerkiksi elektroniikkaan keskittyneessä verkkokaupassa tuotesuodattimet auttavat löytämään kaikki Applen ja Samsungin tuotteet – tai tietyt puhelinmallit. Työkalukaupassa puolestaan tuotesuodattimet auttavat löytämään nopeasti esimerkiksi tiettyyn tuoteryhmään kuuluvat, halutun tuotemerkin tuotteet tai alennuksessa olevat työkalut koko kaupan valikoimasta.

Tuoteominaisuuksiin perustuvien suodattimien lisäksi MyCashflow’ssa voi määrittää myös hintaan ja saatavuuteen perustuvia rajauksia, jotka näytetään tuotelistojen suodattimissa omana valikkonaan. Näiden valikkojen ansiosta kävijät löytävät nopeasti esimerkiksi alennuksessa olevat, normaalihintaiset tai heti varastossa olevat tuotteet.

Tuotesuodattimien käyttö

Tuotesuodattimien käyttäminen verkkokaupassa edellyttää, että suodattimet on toteutettu kaupan teemassa.

Voit hallita tuoteattribuutteja ja -suodattimia MyCashflow-hallintatyökalun sivulla Tuotteet > Tuoteominaisuudet.

Lue ohjeet tuotesuodattimien käyttöön MyCashflow’n ohjesivustolta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Tuotesuodattimet sisältyvät kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin. Tuotesuodattimien toteuttamiseksi tarvittavien tuoteominaisuuksien käyttöön liittyy seuraavia pakettikohtaisia rajoituksia: 

  • Basic: voit luoda max. 3 omaa tuoteattribuuttia ja näyttää verkkokaupassa saman määrän. 
  • Advanced ja ylöspäin: voit luoda max. 100 omaa tuoteattribuuttia ja näyttää verkkokaupassa oletusarvoisesti max. 10 tuotesuodatinta/-ominaisuutta.
  • Lisäksi jokaiselle tuoteattribuutille on mahdollista luoda max. 500 arvoa.