Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tuotteiden myyntiraportti

Tuotteiden myyntiraportilta näet tuotteet listattuna myyntipäivämäärän mukaan ja voit seurata verkkokauppasi kaikkien tuotteiden myyntitiheyttä.

Tuotteiden myyntiraportti listaa tiedot myydyistä tuotteista

MyCashflow’n hallintatyökalusta löytyvä Myydyt tuotteet -raportti sisältää tiedot myydyistä tuotteista myyntipäivämäärän mukaan. Raportin avulla voit kätevästi seurata kaikkien tuotteiden myyntitiheyttä.

Voit hakea raportin myydyistä tuotteista juuri haluamaltasi ajanjaksolta. Raporttia voi rajata tilauksen tilan, tallennettujen tuotehakujen, asiakasryhmien sekä kohdemaiden mukaan.

Huomioithan, että myydyt tuotteet -raportti listaa vain myytyjä tuotteita, ei toimitus- ja maksukuluja tai tilauksille kohdentuvien alennusten vaikutuksia. Kirjanpitoa varten suosittelemme kirjanpitoraporttia.

Myyntiraportin lataaminen

MyCashflow'n raportointityökalujen avulla voit kerätä monipuolista tietoa verkkokauppasi tuotteista, tilauksista ja myynnistä.

Raporttien lataaminen on helppoa: valitse Myydyt tuotteet -raportti Raportit-sivun listauksesta, mukauta raporttia tarvittaessa ja paina Muodosta raportti -painiketta. Valitse sen jälkeen, missä muodossa haluat ladata tiedot.

Lue tarkemmat ohjeet MyCashflow’n ohjekeskuksesta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Myydyt tuotteet -raportti sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.