Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Tuotteiden pikamuokkaus

Tuotteiden pikamuokkaus -ominaisuuden avulla voit muokata tuotteen perustietoja verkkokaupan hallintatyökalun lisäksi myös suoraan kaupan puolella, kun olet kirjautuneena sisään kaupan käyttäjänä. Kätevä ominaisuus nopeuttaa ja helpottaa myytävien tuotteiden hallintaa.

Päivitä tuotetietoja helposti pikamuokkauksen avulla

Uutuutena MyCashflow-verkkokaupoissa on saatavilla ominaisuus, joka helpottaa ja nopeuttaa tuotteiden hallintaa. Tuotteiden pikamuokkaus -ominaisuuden avulla voit muokata tuotteen perustietoja, kuten tuotteen nimeä, myyntihintaa, painoa, versiokohtaista näkyvyyttä ja tuotekuvausta. 

Tuotteiden pikamuokkaus on käytettävissä sekä kaupan hallinnassa että julkisella puolella ollessasi kirjautuneena sisään kaupan käyttäjänä.

Tuotteiden pikamuokkaus MyCashflow-verkkokaupassa

Kun olet kirjautuneena verkkokauppaan, avaa pikamuokkaustila verkkokaupan tuotekortilla klikkaamalla selaimen oikeassa yläreunassa näkyvää Pikamuokkaus-valintaa. Näin pääset muokkaamaan myytävän tuotteen tietoja kätevästi samassa näkymässä.

Myös kaupan hallinnan Tuotteet-sivun listauksessa on jokaisen tuotteen nimen vieressä näkyvillä Pikamuokkaus-linkki, jonka kautta tuotteen perustietoja voi nopeasti muokata.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Tuotteiden pikamuokkaus sisältyy kaikkiin maksullisiin MyCashflow-palvelupaketteihin.