Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Tulossa
Uusi 🔥

Uutiset

MyCashflow’ssa voit julkaista uutisia, joissa kerrotaan verkkokaupan ajankohtaisista asioista, meneillään olevista kampanjoista ja kiinnostavimmista tuoteuutuuksista. Uutisia voidaan hyödyntää myös blogin tapaisesti ja julkaista niissä asiakkaita kiinnostavaa markkinointisisältöä.

Kerro uutisten avulla verkkokaupan ajankohtaisista asioista

MyCashflow’n uutisosio tarjoaa lukuisia hyödyllisiä käyttömahdollisuuksia verkkokauppiaalle: uutisten avulla voidaan kertoa kaupan ajankohtaisista asioista ja tiedottaa asiakkaita esimerkiksi tuotevalikoiman muutoksista, kuten uusista mallistoista ja tuoteuutuuksista.

Jos verkkokaupan tuotevalikoima on keskittynyt tietyn teeman ympärille, kauppaan kannattaa luoda sisältösivuja, joissa kerrotaan näistä aihepiireistä. Näiden sivujen luominen antaa mahdollisuuden tuottaa lisää laadukasta sisältöä, mikä vaikuttaa positiivisella tavalla kävijämäärien kasvattamiseen ja kävijöiden viihtyvyyteen.

Uutiset auttavat myös verkkokaupan hakukoneoptimoinnissa

Uutisten julkaiseminen auttaa myös verkkokaupan hakukoneoptimoinnissa, sillä kävijöitä palvelevan sisällön luominen ja tärkeiden avainsanojen sisällyttäminen uutisiin tuo kauppaan potentiaalisia asiakkaita Googlesta ja muista hakukoneista. ​​

Hakukoneoptimoinnin tehostamiseksi uutissivujen sisältötekstiin kannattaa sisällyttää tärkeitä avainsanoja mahdollisimman luonnollisessa muodossaan. Uutissivuilta kannattaa linkittää verkkokaupan tuoteryhmäsivuille tai suoraan yksittäisiin tuotteisiin. Näin uutissivut auttavat myös sivuston sisäisten linkkien luonnissa ja helpottavat samalla asiakkaita löytämään kaupan kiinnostavimmat tuotteet.

Kun olet asentanut Web Designer -laajennuksen MyCashflow’n hallintatyökalussa, uutisen hakukoneoptimointi-osiossa voit asettaa sivulle hakukoneoptimoinnin kannalta tärkeitä tietoja, kuten otsikon ja metakuvauksen, jotka näkyvät hakukoneiden tuloksissa.

Uutisten luominen

Uutisten luominen ja niiden sisällön muokkaaminen MyCashflow’ssa on helppoa: uusia uutisartikkeleita voi julkaista MyCashflow’n hallintapaneelin kohdassa Sisällöt > Uutiset -> Lisää uutinen. 

Kun haluat muokata jo julkaistua uutista, avaa uutinen vasemman reunan valikosta tai Viimeisimmät tapahtumat -listalta, paina uutisen tiedoissa Muokkaa, tee muutokset ja tallenna lomake. Uutisen asetuksissa voi määrittää mm. sen, missä kauppaversioissa uutinen näytetään. 

Lue tarkemmat ohjeet uutisten luomiseen MyCashflow’n tukisivustolta.

Sisältyvyys palvelupakettiin

Uutiset ovat käytettävissä kaikissa maksullisissa MyCashflow-palvelupaketeissa.