Pikastartti: Avaa MyCashflow-verkkokauppa työpajassa🔥  Lue lisää ›
Kaupan ratkaisut

Kaupan alusta kasvavan yrityksen tarpeisiin 

MyCashflow on kokonaisvaltainen kaupankäynnin alusta, joka tukee yrityksesi kasvua. Voit perustaa verkkokaupan kuluttaja-asiakkaille, myydä tuotteita MyCashflow Kassan avulla myymälässä, luoda verkkokaupan B2B-asiakkaiden tarpeisiin ja laajentaa yrityksesi myyntiä kansainvälisille markkinoille.

MyCashflow Kassa

MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteitasi verkkokaupan lisäksi myös myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toimiva kassaratkaisu on suunniteltu tarjoamaan täydellinen yhteensopivuus myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille.
Ominaisuudet:
Tuotesaldot aina ajan tasalla
Myyntien, tilausten ja tuotteiden hallinta
Sisäänrakennettu kuittitulostin
Lahjakorttien yhteensopivuus myymälässä ja verkkokaupassa

Verkkokauppa kuluttaja-asiakkaille

MyCashflow’n avulla luot houkuttelevan, turvallisen ja luotettavan verkkokaupan kuluttaja-asiakkaillesi. Voit myydä MyCashflow-verkkokaupassasi mitä haluat: fyysisiä tavaroita, digitaalisia tuotteita, tuotepaketteja ja lahjakortteja. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken, mitä verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen tarvitaan.
Ominaisuudet:
Suosituimmat maksu- ja logistiikkapalvelut
Maksuttomat valmisteemat
Monipuoliset ominaisuudet myynnin edistämiseen
Automaattiset ohjelmistopäivitykset

B2B-verkkokauppa

MyCashflow'n edistyneiden ominaisuuksien ansiosta voit rakentaa jälleenmyyjille suunnatun B2B-verkkokaupan ja optimoida sen täysin yritysasiakkaiden tarpeisiin. Hyödyntämällä MyCashflow’n kauppaversioita voit määrittää kaupan maksu- ja toimitustavat, tuotevalikoiman, ulkoasun ja myyntihinnat B2B-asiakkaitasi varten.
Ominaisuudet:
Keskitetty, helppokäyttöinen hallintapaneeli
Kauppaversioiden optimointi asiakasryhmien mukaan
Kauppaversiot hyödyntävät samaa tuotedataa
Laajat kustomointimahdollisuudet

Kansainvälinen verkkokauppa

Hyödynnä verkkokaupan rajaton potentiaali ja laajenna myyntiä ulkomaille. MyCashflow'n monipuoliset ominaisuudet antavat mahdollisuuden myydä verkkokaupan tuotteita kansainvälisille markkinoille. Rakenna verkkokauppa kohdemarkkinan tarpeiden mukaan – ja valmistaudu uusien alueiden valloitukseen.
Ominaisuudet:
Luo kauppaversioita eri kohdemarkkinoille
Kauppaversion kustomointi kohdemaan mukaan
Laaja kielituki 18 eri kielelle
Suosituimmat kansainväliset toimitus- ja maksutavat

Verkko­kauppa yhdistykselle tai seuralle

Verkkokauppa on tehokas myyntikanava yhdistyksen tai seuran jäsen- ja kannatustuotteille. Verkkokaupan kautta voidaan hoitaa myös jäsenmaksujen kerääminen ja tapahtumien osallistumismaksut. Verkkokaupan lisäksi tarjoamme älykkään kassaratkaisun, MyCashflow Kassan, jonka avulla myyt yhdistyksesi tuotteita myyntipisteissä ja tapahtumissa.
Ominaisuudet:
Myy helposti jäsen- ja kannatustuotteita
Kerää jäsen- ja osallistumismaksuja
Hanki uusia jäseniä
Mukana suosituimmat maksu- ja toimitustavat

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku

Jätä yhteydenottopyyntö myyntiimme

Voit jättää myynnillemme yhteydenottopyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta 020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.