Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Kaupan ratkaisut

B2B-verkko­kaupan perustaminen MyCashflow’ssa

Yritysasiakkaille ja kuluttajille suunnattujen verkkokauppojen erot ilmenevät monin eri tavoin. MyCashflow’n monipuolisten ominaisuuksien ansiosta voit luoda jälleenmyyjille suunnatun B2B-verkkokaupan ja optimoida sen täysin yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Verkkokauppias puhuu puhelimessa ja täyttää tilauslomaketta

Huomioi verkkokaupassa B2B-asiakkaiden tarpeet

Hyödynnä kauppaversioita B2B-kaupassa

Voit luoda erilaisille markkinoille ja asiakasryhmille suunnattuja kieli- ja kauppaversioita ja hallita niitä keskitetysti helppokäyttöisen hallintapaneelin avulla. Jokaisessa kauppaversiossa voi olla täysin yksilöllinen ulkoasu, verkkotunnus ja kielivalinta – samoin kuin kohderyhmille sopivimmat maksu- ja toimitustavat. Näin voit optimoida kauppaversion halutun kohderyhmän tarpeisiin.

Keskitetty hallinta helpottaa kauppaversioiden ylläpitoa

B2B-asiakkaille suunnatun kauppaversion ylläpito on MyCashflow’ssa helppoa ja suoraviivaista. Kaupankäynnin sujuvoittamiseksi eri asiakasryhmille suunnatut kauppaversiot eivät tarvitse erillistä hallintaa, ne voivat jakaa samaa tuotedataa ja myytävien tuotteiden näkyvyys voidaan määritellä versiokohtaisesti. Keskitetty hallinta helpottaa myös varastotietojen pitämistä ajan tasalla.

Muokattu tuotevalikoima B2B-asiakkaiden tarpeisiin

Verkkokaupan tuotevalikoima voidaan tarvittaessa määrittää täysin erilaiseksi, täysin samaksi tai osittain erilaiseksi kuluttaja-asiakkaille ja jälleenmyyjille. Halutessasi voit myös rajata yksittäisiä tuotteita tai kokonaisia tuoteryhmiä ja tuotemerkkejä ainoastaan jälleenmyyjien saataville.

B2B-asiakkaille räätälöidyt maksu- ja toimitustavat

Sujuvan B2B-kaupankäynnin mahdollistamiseksi jälleenmyyjille voidaan tarjota myös sellaisia maksu- ja toimitustapoja, jotka eivät ole kuluttaja-asiakkaiden käytössä. Jos verkkokaupassa on käytössä jälleenmyyjien oma kauppaversio, voit määrittää tietyn maksu- tai toimitustavan näkymään ainoastaan kyseisessä versiossa.

B2B-asiakkaille räätälöity ostokokemus

Näytä verottomat hinnat yritysasiakkaille

Jälleenmyyjäkaupassa on tapana näyttää asiakkaille tuotteiden verottomat hinnat, sillä B2B-kaupankäynnissä ostava yritys voi vähentää tilauksista arvonlisäveron kokonaisuudessaan. MyCashflow’ssa voit kätevästi näyttää tuotteiden hinnat verottomina yritysasiakkaillesi.

Sinä päätät, kuka pääsee B2B-verkkokauppaasi

B2B-kauppaversion voi tarvittaessa sulkea kirjautumisen taakse, jolloin ainoastaan rekisteröityneet asiakkaat pääsevät tutustumaan kaupan valikoimaan. Kirjautumisen kauppaversioon voi määrittää pakolliseksi ja sallia version käytön esimerkiksi kaikilta jälleenmyyjien asiakasryhmiltä. Uudet, potentiaaliset asiakkaat voivat puolestaan lähettää sinulle jälleenmyyjähakemuksia hyväksyttäväksi.

Kaikki tarvittava saman palvelun alta

MyCashflow’n monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen ratkaisun B2B-verkkokauppaan. Palvelumme sisältää lukuisia valmiita integraatioita esimerkiksi logistiikkayhtiöihin ja maksutapoihin sekä kattavat rajapinnat kaupan räätälöintiä varten. Meiltä saat kätevästi myös kaikki verkkokaupankäynnin lisäpalvelut sekä kaupan ulkoasuun liittyvät suunnittelupalvelut saman katon alta.

Valitse palvelupaketti tarpeidesi mukaan

MyCashflow’n palvelupaketeista suosittelemme B2B-kauppaa varten vähintään Advanced-pakettia, joka pitää sisällään Basic-versiota laajemman tuotevalikoiman, viisi erilaista kauppaversiota, tilausten massakäsittelyn sekä API-rajapinnan. Tutustu palvelupaketteihimme ja perusta B2B-verkkokauppa jo tänään!

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku
Ota yhteyttä

Päivitä verkkokauppasi menestyväksi myyntikanavaksi

Tavoitat meidät arkisin klo 9:00–15:00 myös puhelimitse numerosta
020 741 7671.

Kiitos yhteydenotosta! Otamme sinuun yhteyttä madollisimman pian.
Hups! Jotain meni vikaan.