Yhdistä myymälä ja verkkokauppa saumattomasti MyCashflow Kassan avulla 🚀  Tutustu ›
Kaupan ratkaisut

Verkko­kauppa yhdistykselle tai seuralle

Verkkokauppa on tehokas myyntikanava yhdistyksen tai seuran jäsen- ja kannatustuotteille. Verkkokaupan kautta voidaan hoitaa myös jäsenmaksujen kerääminen ja yhteisten tapahtumien osallistumismaksut.

Verkkokaupan lisäksi MyCashflow tarjoaa älykkään ja pilvipohjaisen kassaratkaisun, MyCashflow Kassan, jonka avulla myyt yhdistyksesi tuotteita myymälässä, myyntipisteissä ja tapahtumissa.

Verkkokaupasta uutta potkua yhdistystoimintaan

Verkkokauppa toimii yhdistyksen tai seuran kannatus- ja jäsentuotteiden myyntikanavana ja sen kautta voidaan helposti hoitaa myös jäsenmaksujen kerääminen sekä yhteisten tapahtumien ilmoittautumiset ja osallistumismaksut.

Verkkokauppaa voi hyödyntää myös jäsenhankintaan.Verkkokauppa voidaan pystyttää yhdistyksen nykyisten verkkosivujen rinnalle tai ylläpidon helpottamiseksi verkkokaupalla on mahdollista korvata aikaisemmat nettisivut kokonaan.

Myy jäsen- ja kannatustuotteita

Myy ja markkinoi kannatustuotteita suurelle yleisölle suoraan verkkokaupasta. Jäsentuotteita voidaan myydä myös erillisestä, ainoastaan jäsenille tarkoitetusta kauppaversiosta.

Kerää jäsen- ja osallistumismaksuja

Kutsu yhdistyksen jäsenet yhteisiin tapahtumiin markkinointityökalujen avulla ja kerää ilmoittautumiset ja osallistumismaksut verkkokaupan kautta sähköisesti.

Hanki uusia jäseniä

Kasvata yhdistyksen tai seuran jäsenluetteloa luomalla verkkokauppaan jäsenetuja ja tarjoa ainoastaan jäsenille tarkoitettuja tuotteita.

Helppo ja edullinen verkkokauppa­palvelu

MyCashflow-verkkokauppapalvelu sisältää täyden ylläpidon, suosituimmat maksutavat ilman kiinteitä kustannuksia, monipuolisen toimitustavavalikoiman sekä valmiit ulkoasuvaihtoehdot menestyvään verkkokaupankäyntiin. Verkkokaupan tukena on aina avulias, suomenkielinen asiakaspalvelu, jonka tavoitat helposti chatin avulla suoraan verkkokauppasi hallinnasta. 

Täysi ylläpito – ei tekniikkamurheita

MyCashflow on täysin ylläpidetty verkkokauppapalvelu, jonka tietoturva- ja ohjelmistopäivityksistä huolehditaan palveluntarjoajan puolesta automaattisesti.

Ohjelmistoon tehtävät päivitykset sisältävät uusia ominaisuuksia, jotka ovat verkkokauppiaiden käytettävissä välittömästi niiden julkaisun jälkeen, ilman erillisiä päivitystoimenpiteitä.

Kaikki suosituimmat maksutavat – myös ilman kiinteitä kustannuksia!

MyCashflow-verkkokauppapalvelu sisältää kaikki suosituimmat maksupalvelut valmiina laajennuksina, jotta voit tarjota asiakkaille sopivimmat maksutavat lukuisten eri maksunvälittäjien joukosta. Suomalaisten suosimat verkkomaksupalvelut, kuten Klarna, Paytrail tai Checkout sisältävät kaikki useita suosittuja ja luotettuja maksutapoja, joiden ansiosta asiakas voi suorittaa maksun juuri haluamallaan tavalla.

Maksupalvelut ›

Toimitustavat kaikkiin tarpeisiin

MyCashflow’sta löydät valmiit integraatiot yleisimpiin kotimaisiin logistiikkapalveluihin ja lukuisia vaihtoehtoja myös kansainvälisiin toimituksiin. Logistiikkapalvelujen ansiosta tarjoat verkkokauppasi asiakkaille tunnetuimpien kuljetusyhtiöiden toimitustavat.  

Valmiiden integraatioiden ansiosta toimitustavat on helppo ottaa käyttöön, tilaustiedot siirtyvät sähköisesti kuljetusyhtiöille ja voit tulostaa valmiiksi täytetyt osoitekortit suoraan verkkokaupan hallinnasta.

Logistiikkayhtiöt ja -palvelut ›

Valitse tyylikäs ulkoasu verkkokaupalle

Valitse yhdistyksellesi parhaiten sopiva teema monipuolisesta  valikoimasta ja muokkaa ulkoasua helposti teeman asetuksista – täysin ilman koodiin kajoamista.

MyCashflow-verkkokauppasi on aina responsiivinen, joten se mukautuu niin mobiililaitteille kuin tietokoneillekin.

Halutessasi voit tilata täysin yksilöllisen ulkoasun MyCashflow’n design-tiimiltä.

Tutustu ulkoasuratkaisuihin ›

Myy tuotteita myymälässä, myyntipisteessä ja tapahtumissa

MyCashflow Kassa on MyCashflow-verkkokauppapalveluun sisäänrakennettu kassajärjestelmä, jonka avulla myyt yhdistyksen tai seuran tuotteita missä tahansa oletkin – myymälässä, myyntipisteessä ja tapahtumissa. Älykäs ja pilvipohjainen kassaratkaisu on suunniteltu tarjoamaan täydellinen yhteensopivuus myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille.

Lue lisää MyCashflow Kassasta ›

Asiantunteva ja avulias asiakaspalvelu

MyCashflow’n suomenkielinen asiakaspalvelu tunnetaan nopeista, ystävällisistä ja kattavista vastauksistaan. Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa sähköpostitse, puhelimitse ja verkkokauppojen hallinnasta ja sivustoltamme löytyvän chatin avulla. Ole yhteydessä – autamme mielellämme!

Ota yhteyttä ›

Edullinen hinnoittelu – ilman piilokuluja

Palvelun hinta alkaen 59 €/kk + alv. Ei avausmaksuja, ei piilokuluja. 

Valitse MyCashflow'n kolmesta palvelupaketista sopivin vaihtoehto yhdistyksenne tarpeisiin. Kaikkiin palvelupaketteihimme sisältyy 30 päivän ilmainen kokeiluaika. Jos et ole tyytyväinen, tilauksen voi perua maksutta kokeilujakson aikana. 

Aloita kokeilu ›

Perusta menestyvä verkkokauppa – kokeile 30 päivää maksutta

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku