MyCashflow Kassa 🔥 MyCashflow'n sisäänrakennettu kassajärjestelmä.
Verkkokaupan ratkaisut

Kaupan alusta kasvavan yrityksen tarpeisiin 

MyCashflow on kokonaisvaltainen kaupankäynnin alusta, joka tukee yrityksesi kasvua. Voit perustaa kuluttajille suunnatun verkkokaupan, myydä tuotteita MyCashflow Kassan avulla myyntipisteessä, luoda verkkokaupan B2B-asiakkaiden tarpeisiin ja laajentaa yrityksesi myyntiä kansainvälisille markkinoille.

Verkkokauppa kuluttaja-asiakkaille

MyCashflow’n avulla luot houkuttelevan, turvallisen ja luotettavan verkkokaupan kuluttaja-asiakkaillesi. Voit myydä MyCashflow-verkkokaupassasi mitä haluat: fyysisiä tavaroita, digitaalisia tuotteita, tuotepaketteja ja lahjakortteja. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken, mitä verkkoliiketoiminnan kasvattamiseen tarvitaan.
Ominaisuudet:
Suosituimmat maksu- ja logistiikkapalvelut
Maksuttomat valmisteemat
Monipuoliset ominaisuudet myynnin edistämiseen
Automaattiset ohjelmistopäivitykset

B2B-verkkokauppa

MyCashflow'n edistyneiden ominaisuuksien ansiosta voit rakentaa jälleenmyyjille suunnatun B2B-verkkokaupan ja optimoida sen täysin yritysasiakkaiden tarpeisiin. Hyödyntämällä MyCashflow’n kauppaversioita voit määrittää kaupan maksu- ja toimitustavat, tuotevalikoiman, ulkoasun ja myyntihinnat B2B-asiakkaitasi varten.
Ominaisuudet:
Keskitetty, helppokäyttöinen hallintapaneeli
Kauppaversioiden optimointi asiakasryhmien mukaan
Kauppaversiot hyödyntävät samaa tuotedataa
Laajat kustomointimahdollisuudet

Kansainvälinen verkkokauppa

Hyödynnä verkkokaupan rajaton potentiaali ja laajenna myyntiä ulkomaille. MyCashflow'n monipuoliset ominaisuudet antavat mahdollisuuden myydä verkkokaupan tuotteita kansainvälisille markkinoille. Rakenna verkkokauppa kohdemarkkinan tarpeiden mukaan – ja valmistaudu uusien alueiden valloitukseen.
Ominaisuudet:
Luo kauppaversioita eri kohdemarkkinoille
Kauppaversion kustomointi kohdemaan mukaan
Laaja kielituki 18 eri kielelle
Suosituimmat kansainväliset toimitus- ja maksutavat

MyCashflow Kassa

MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteitasi missä tahansa oletkin – myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toimiva kassaratkaisu on suunniteltu tarjoamaan täydellinen yhteensopivuus myyntipisteen ja MyCashflow-verkkokaupan välille.
Ominaisuudet:
Tuotesaldot aina ajan tasalla
Myyntien, tilausten ja tuotteiden hallinta
Sisäänrakennettu kuittitulostin
Lahjakorttien yhteensopivuus myymälässä ja verkkokaupassa

Kokeile nyt jopa 30 päivää maksutta – aloita jo tänään!

Aloita kokeilujakso ›Kysy lisää ›
"Toivon että tulevaisuudessa Tokoi eCommerce kasvaa pohjoismaiden suurimmaksi alan erikoiskaupaksi, ja uskon että MyCashflow’n kanssa tämä tuleekin varmasti onnistumaan."
  • Vladimir Tokoi | Suojakalvotukku